1.ŽLS

1.ŽLS, Radivoj Korać – Kraljevo, 93:88

1.ŽLS, Radivoj Korać – Kraljevo, 93:88

Veoma neizvesna utakmica od početka do samog kraja. Pobednik je rešen u poslednjim minutima, poenima Rosić za tri poena i sigurnim Loomis i Vukosavljević sa slobodnih bacanja. Sara Loomis je sa svojih 39 poena i 10 skokova imala indeks korisnosti 48 i samim tim bila centralna figura meča. Pratila ju je Mitrović sa 14 poena i Selaković sa 12. U ekipi gostiju, Vingate je postigla 34 poena, Gobeljić 25, a Račić je dodala svojih 16 poena.
Zoran Akanović, Vrlo teška utakmica za nas. Opravdala je epitet pravog derbija. Devojke si ispoštovale dogovor iz svlačionice, svoje individualne kvalitete su stavile u ulogu tima i ovo je jedna velika timska pobeda za nas. Nastavljamo dalje u istom ritmu.
Bogdana Nedeljkov, Ovo je, pre svega, bila jako teška utakmica. Igrale smo kao tim, imale fokus veći deo utakmice, bile borbene i radile sve jedna za drugu. Čestitam protivniku na dobro odigranoj utakmici.
Željko Vasiljević, Čestitke domaćinima na pobedi. Izvanredna igra za njih. Mi smo se borili do zadnje sekunde, ali ipak nedostatak igrača u rotaciji i sam tempo utakmice nije odgovarao našem timu, što je i rezultat pokazao. Puno sreće u nastavku.
Davion Vingate, Ovo je bila veoma dobra utakmica. Oba tima su igrala jako do kraja. Ekipa Koraća je bila sigurnija na lopti. Čestitke na pobedi i puno sreće u nastavku.

More in 1.ŽLS