1.ŽLS

1.ŽLS, Novosadska ŽKA – Radivoj Korać, 73:83

1.ŽLS, Novosadska ŽKA – Radivoj Korać, 73:83

Utakmica 4 kola u Novom Sadu dobila je pobednika iskusniju ekipu Radivoj Korać. Novosađanke su pokušale da pruže otpor u celom periodu utakmice. Iskusne Beograđanke vodile su tokom cele utakmice predvođene njihovom najboljom igračicom Ninom Vukosavljević koja je zabeležila 17 poena uz 4 asistencije. U četvrtoj četvrtini na blizu dvadeset poena razlike za R. Korać oba trenera su uveli mlade igračice gde je ekipa NŽKA uspela da stigne razliku u rezultatu što nije bilo dovoljno za pobedu.
Vesna Džuver, Želim da čestitam Koraću na pobedi i na fer i korektnoj igri. Pokušali smo da pobedimo jednu od najboljih ekipa u ovoj sezoni međutim nismo uspeli. Drago mi je da su naše mlade igračice pokazale da mogu da igraju i protiv ovako jake ekipe R. Korać. Nastavljamo da radimo na ispravljanju naših grešaka i da pobedimo naredne utakmice.
Zoran Akanović, Ekipa NŽKA je bila tvrd orah za nas ali bili smo spremni za pobedu u Novom Sadu. Čestitam mojim igračicama na odigranoj utakmici. Iako smo bez poraza i dalje ozbiljno pristupamo svakoj utakmici kako bi ostavrili zacrtani cilj.

More in 1.ŽLS