1.ŽLS

1.ŽLS, Mega MIS – Vojvodina 021, 92:61

1.ŽLS, Mega MIS – Vojvodina 021, 92:61

Mega MIS je u okviru 18. kola 1ŽLS savladala ekipu Vojvodine 021 rezultatom 92:61. Ekipa Milana Vidosavljevića, i ako to rezultat ne govori, uopšte nije imala lak zadatak. Protivnice su u prvom poluvremenu odigrale veoma dobro. U 15. minutu igre rezutat je glasio 29:29, međutim, ekipa Mega MIS-a pravi seriju 13:4 do kraja poluvremena i na odmor odlaze sa +9. Ekipa Mega MIS je u drugom poluvremenu od starta zaigrala mnogo bolje, ispravile greške sa starta utakmice i podigle razliku na +20. Do izražaja je došla znatno duža rotacija ekipe Mege, i svih 12 igračica se upisalo u listu strelaca. U takvom odnosu snaga, rivalke nisu uspele da pruže jači otpor do kraja utakmice.
Milan Vidosavljević, Dva različita poluvremena za nas. Prvo, gde nismo bili baš disciplinovani u igri, sa dosta grešaka, i drugo, u kome smo prkazali igrukakvu ustvari i želimo da igramo. Ostalo je još četiri kola do krja reguralnog dela sezone, blizu smo da obezbedimo čelnu poziciju pred plej of, i skoncentrisani smo na taj cilj. Protivniku čestitam na fer igri, i želim im sreću u nastavku.
Vladana Vujisić, Nismo počeli utakmicu na najbolji mogući način, dosta grešaka i dekocentracije u našoj igri, međutim u drugom poluvremenu smo prikazali našu prepoznatljivu igru, sa čvrstom odbranom i dobrim protokom lopte, što je rezultiralo još jednom pobedom. Čestitam igračicama Vojvodine na fer igri, i mojim saigračicama na prikazanom.
Nataša Anđelić, Pre svega, želim da čestitam ekipi Mega MIS-a na pobedi, oni su negde moji favoriti generalno, imaju dužu klupu, dužu rotaciju, mi smo uspeli da im se suprostavimo nekih 19 minuta, posle toga su oni nametnuli svoj ritam, mi smo izgubili dosta lopti, njima dozvolili da daju lagane poene, i ja im ovom prilikom čestitam na pobedi.
L. Marić, Čestitam protivniku na pobedi, mi smo se borili do samog kraja. Prvo poluvreme smo se držale dogovora, a u drugom poluvremenu smo malo pale sa koncentracijom i rezultat je to pokazao.

More in 1.ŽLS