RODA JLS

ZDRAVLJE LESKOVAC – CRVENA ZVEZDA MTS 69:91

ZDRAVLJE LESKOVAC – CRVENA ZVEZDA MTS 69:91

Mladi košarkaši Crvene zvezde MTS su opravdali ulogu favorita u ovoj utakmici,ali su morali dobro da oznoje dresove kako bi protiv veoma borbene ekipe Zdravlјa došli do pobede.Gosti su veoma brzo došli do dvocifrene prednosti,koju su čuvali i uvećavali do kraja utakmice zahvalјujući pre svih Zoranu Paunoviću,Ranku Simoviću i Lazaru Vasiću.Kod domaćina dvocifreni MVP Miloš Petković,Dušan Stošić i Dimitrije Cvetković.
Siniša Stošić,trener KK Zdravlјe Leskovac, Čestitam ekipi Zvezde na pobedi.Igrali smo sa puno energije,veoma borbeno,tako da obzirom na smanjenu rotaciju i manji broj treninga u periodu pre utakmice, ne mogu da ne budem nezadovolјan učinkom svoje ekipe.Lepa utakmica,mislim da je publika uživala.
Miloš Petković,MVP ekipe KK Zdravlјe Leskovac, Igrali smo veoma borbeno,dali sve od sebe,imali dobre periode igre,ali protivnik je veoma dobra i kvalitetna ekipa.Čestitam saigračima na dobroj igri a ekipi Zvezde na pobedi.
Bojan Đerić,trener KK Crvena Zvezda MTS, Čestitam ekipi Zdravlјa na fer i korektnoj igri.Ovo je za nas tradicionalno teško gostovanje.Brzim izmenama u drugom poluvremenu slomili smo otpor domaćina.Nama ostaje da se pripremimo za plej of,a ekipi Zdravlјa želim sve najbolјe.
Zoran Paunović,MVP ekipe KK Crvena Zvezda MTS, Sve čestitke ekipi Zdravlјa na odličnoj partiji i posebno bih se zahvalio publici na fer navijanju.Lepo smo otvorili utakmicu i brzo poveli sa dvocifrenom razlikom koju smo zadržali do kraja utakmice.Domaćin je imao par grešaka što smo uspeli da kaznimo.Želim domaćinu sve najbolјe u nastavku prvenstva.

More in RODA JLS