Aktuelno

VIZURA – SPORTS WORLD 77:69

VIZURA – SPORTS WORLD 77:69

U sportskom centru Vizura Sport u Zemunu, odigrala se utakmica 18. kola Triglav kadetske lige Srbije između KK Vizura i KK Sports World iz Novog Sada.
Ekipa iz Novog Sada je mnogo bolje počela utakmicu, ali je sam početak utakmice obećavao jedan jako zanimljivu i meč. U drugoj četvrtini ekipa Vizure je pružila jak otpor u odbrani, te su gostu dali samo 12 poena za 10 minuta. Do kraja utakmice, vodila se neizvesna borba, ali je ekipa Vizure ipak izašla kao pobednik.

ALEKSANDAR GLIŠIĆ, Zadovoljan sam pobedom. Čestitam igračima na igri koju su pružili, pobedili su. Imamo problem da sastavimo tim – imamo puno bolesnih i puno povređenih igrača. Možda i nismo mogli bolje u ovom trenutku protiv dobre ekipe iz Novog Sada. Zahvaljujem im na fer i korektnoj igri i želim im puno sreće u nastavku takmičenja.

NOVAK GOLE, Spremali smo se za ovu utakmicu, znali smo da će biti teško, nisu nam igrali neki igrači… Borili smo se svim silama, pružili su nam jak otpor – ali smo zasluženo pobedili.
DRAGAN PANTIĆ, Dobra utakmica. Vizura je zaista nezgodan domaćin. Ko god dođe u Vizuru u Zemunu ne provede se najbolje. Mi smo imali utakmicu u prvom poluvremenu iako smo gubili dva razlike. U principu držali smo se do samog kraja. Ne bih baš da aludiram na sudije ali mislim da je tu moglo tu da bude nekih odluka na našu stranu. Jedna jako dobra utakmica, u principu, drago mi je pre svega zbog klinaca da oni kroz ovekve utakmice napreduju. Čestitao bih ekipi Vizure na pobedi i želim im puno sreće u nastavku takmičenja.

DUŠAN STOJIČIĆ, Dobro smo odigrali, ali nismo uspeli da sačuvamo neke njihove bitnije igrače. Ja bih želeo da se zahvalim Vizuri na fer i korektnoj igri, a mojim momcima na požrtvovanju i želeo bih da nastavimo sa tako jakim treninzima i utakmicama.

More in Aktuelno