Aktuelno

TRIGLAV ŽKLS, Student – Partizan 1953, 53:83

TRIGLAV ŽKLS, Student – Partizan 1953, 53:83

Košarkašice Studenta pretrpele su trinaesti poraz u Kadetskoj ligi Srbije. Nišlijke na svom terenu, u susretu 16. kola, izgubile od Partizana 1953 iz Beograda sa 83:53, po četvrinama 17:13, 25:13, 19:11, 22:16. Predvođene Adrianom Đoković, Beograđanke su u prvoj deonici došle do prednosti, koju su nastavku susreta postepeno uvećavale.
Nenad Stojanović, Mi treba još mnogo da radimo da bismo mogli nešto ozbiljnije da odigramo. I dalje sami sebe pobeđujemo… Dok to ne prevaziđemo, protivnik nije bitan.
Emilija Đorđević, Odlično smo ušle u utakmicu i dugo držale rezultatski priključak, međutim, počele smo da u prenosu, odnosno lošim dodavanjima, gubimo lopte, tako da su kontranapadi na drugoj strani bili neminovni. Nadam se da ćemo sledeću utakmicu odigrati mnogo ozbiljnije.
Ivan Vasiljević, Nismo baš najbolje ušli u utakmicu, ali smo se iz minuta u minut dizali. To je nešto na čemu radimo i na čemu ćemo raditi i dalje.
Anja Bukvić, Napravile smo neke greške, ali to nije uticalo na rezultat. Potrudićemo se da to povravimo u nastavku takmičenja.

More in Aktuelno