Aktuelno

TRIGLAV ŽKLS, SPD Radnički d.o.o. – Srem, 64:53

TRIGLAV ŽKLS, SPD Radnički d.o.o. – Srem, 64:53

Utakmica je protekla u fer i korektnoj igri obe ekipe. Zaslužena pobeda domaće ekipe SPD RADNIČKI D.O.O.
Despotović Vesna, Čestitam mojim igračicama. Zadovoljna sam igrom u odbrani i požrtvovanjem kao i kretanjem lopte u napadu sa dosta asistencija i skokom u napadu. Takvom igrom u napadu smo uspeli u prvoj četvrtini da steknemo osetniju prednost i u daljem toku utakmice smo je samo povećavali. Nastavljamo sa daljim pripremama da probamo da odigramo što više ovakvih utakmica.
Milutinović Tijana, Čestitam mojim saigračicama na borbi. Svidela mi se igra u napadu bez imalo sebičnosti, a takođe i dobra odbrana nam je dala samopouzdanje i vetar u leđa da sa puno sigurnosti i smirenosti odigramo u napadu kako treba i da ispoštujemo sve iz svlačionice.
Stamenković Nemanja, Igračice Radničkog su ušle u utakmicu sa više želje i jačim ritmom nego mi i to je dovelo do malo osetnije razlike na kraju prvog poluvremena, iako smo se trgli i probudili u drugom poluvremenu nismo uspeli da održimo tempo do kraja utakmice i da zagradimo koš. Čestitam domaćinu na pobedi I dobroj igri.
Ladinek Angela, Nismo baš najbolje odigrali utakmicu. Čestitam ekipi Radničkog na dobroj igri. Nadamo se još boljoj igri u narednim kolima.

More in Aktuelno