Aktuelno

TRIGLAV ŽKLS, SPD Radnički d.o.o. – Ras, 57:80

TRIGLAV ŽKLS, SPD Radnički d.o.o. – Ras, 57:80

Utakmica je protekla u fer i korektnoj igri obe ekipe. Zaslužena pobeda domaće ekipe SPD RADNIČKI D.O.O.
Zečević Branko, Jako je teško reći bilo šta posle poraza od 23 razlike. Mi smo znali da je Ras možda i najjači tim u ligi, međutim, možda je razlika malo previsoka s obzirom das smo imali nekih zdravstvenih problema u ekipi. Čestitao bih igračima Ras na odličnoj igri i zasluženoj pobedi.
Filimonović Sonja, Nismo baš najbolje odigrali utakmicu. Čestitam ekipi Ras na dobroj igri. Nadamo se još boljoj igri u narednim kolima.
Stamenković Dragiša, Čestitam mojim igračicama. Zadovoljan sam igrom u odbrani i požrtvovanjem kao i kretanjem lopte u napadu sa dosta asistencija. Takvom igrom u napadu smo uspeli u prvoj četvrtini da steknemo osetniju prednost i u dalem toku utakmice smo je samo povećavali. Nastavljamo sa daljim pripremama da probamo da odigramo što više ovakvih utakmica.
Bužić Maša, Čestitam mojim saigračicama na borbi. Svidela mi se igra u napadu bez imalo sebičnosti, a takođe i dobra odbrana nam je dala samopouzdanje i vetar u leđa da sa puno sigurnosti i smirenosti odigramo u napadu kako treba i da ispoštujemo sve iz svlačionice.

More in Aktuelno