Aktuelno

TRIGLAV ŽKLS, Radivoj Korać – Partizan 1953, 95:49

TRIGLAV ŽKLS, Radivoj Korać – Partizan 1953, 95:49

U sportskom centru Radivoj Korać nakon izjednačene prve četvrtine, domaćin je odličnom igrom u drugoj i trećoj četvrtini pokazao da ekipa Partizana teško može do pobede.Najefikasnija kod domaćina bila je Tamara Ivanović sa postignutih 19 poena uz 7 skokova. U ekipi Partizana dvocifrena je bila Miškić sa 16 poena.
Milica Janković, Čestitam protivniku na prikazanoj igri. Čestitam mojim devojkama na zalaganju i trudu. Na početku smo puta, nadam se da ćemo ga završiti onako kako smo zamislile.
Neda Kukić, Čestitam svojoj ekipi, pre svega, na dobroj igri i borbi. Nadam se da ćemo ovako nastaviti i dalje. Čestitke i protivnicima.
Ivan Vasilijević, Drago mi je da smose posle duge pauze vratili na teren. Trenutno nam je najvažnije da nemamo povređenih igrača. Zadovoljan sam igrom donekle zbog svih problema koji su nas snašli. Pred nama je dugačka sezona, imamo i dosta zaostalih utakmica, tako da nadam se da ćemo brzo da se vratimo u takmičarski ritam.
Veselinović T., Lepo smo otvorile utakmicu, ali obzirom da dugo nismo trenirale, nismo imale snage da izdržimo taj ritam. Najbitnije je da se nijedna igračica nije povredila, a u nastavku ćemo se truditi da popravimo sve što ne valja.

[envira-gallery id="19312"]

More in Aktuelno