Aktuelno

TRIGLAV ŽKLS, Radivoj Korać – Kraljevo, 83:33

TRIGLAV ŽKLS, Radivoj Korać – Kraljevo, 83:33

Ekipa ŽKK Radivoj Korać je u meč ušla veoma jako i borbeno, stavivši do znanja protivniku da će morati mnogo da se potrudi da bi odneo bodove iz Žućkove avlije. Međutim , rezultat na kraju prve četvrtine pokazuje apsolutnu dominaciju domaćina. Iz četvrtine u četvrtinu prednost se samo povećavala da bi konačan rezultat bio čak +50 za domaćina, 83:33. Najefikasnije u pobedničkoj ekipi bile su Tamara Ivanović sa postignutih 22 poena. Teodora Ćulibrk je postigla 18, a Daria Nestorov 12 poena. Anastasija Stojanović je sa 11 poena bila najefikasnija u ekipi Kraljeva, dok ju je pratila Dijana Arsović sa 9 poena.
Milica Janković, Čestitala bih svojim igračicama na dobro prikazanoj igri i pobedi. Zadovoljna sam kako je sve izgledalo. Čestitala bih i protivniku na fer i korektnoj igri. Nadam se da će se situacija sa pandemijom uskoro primiriti i da ćemo moći da nastavimo dalje u sportskim uslovima.
Neda Kukić, Utakmica je bila veoma dobra. Posle dugog odmora radile smo i broile se da dođemo do ovakvog rezultata. Kao kapiten ekipe na današnjoj utakmici veoma sam ponosna na devojke. Puno sreće ekipi Kraljeva u nastavku takmičenja.
Tamara Bajić, Pre svega bih čestitala igračicama Koraća na izvanrednoj utakmici. Moja ekipa je znatno loše otvorila utakmicu, nedostajala nam je organizacija i mislim da je to presudilo. Velika borbenost ekipe Koraća u odnosu na nas. Sve čestitke.
Dijana Arsović, Čestitala bih ekipi Koraća na fer i korektnoj igri. Ušle su u ovaj meč sa više želje i borbe što i rezultat na kraju meča pokazuje.

More in Aktuelno