Aktuelno

TRIGLAV ŽKLS, Radivoj Korać – Hisar, 104:40

TRIGLAV ŽKLS, Radivoj Korać – Hisar, 104:40

Domaća ekipa je u meč ušla veoma jako i borbeno. Od samog starta je nametnula svoj ritam. Gostujućoj ekipi nije preostalo ništa drugo osim da pokuša da umanji poraz. PO 15 poena u pobedničkom timu su postigle Ćulibrk i Lazarević, a po 14 Ivanović i Trailović. U ekipi iz Leskovca najefikasnija je bila Krstić sa 8 poena.
Zoran Akanović, Od samog poečetka utakmice nametnuli smo svoj ritam. Jako dobra energija, ispoštovali smo sve što smo se dogovorili u svlačionici, bila je prava košarkaška predstava na terenu. Čerstitam svojoj ekipi i nadam se da ćemo nastaviti u ovom smeru i ubuduće, a ekipi Hisar želim puno sreće u nastavku sezone.
Teodora Ćulibrk, Čestitam mojoj ekipi na dobro pruženoj partiji, takođe, čestitam i protivničkoj na fer i poštenoj igri. Nadam se da ćemo nastaviti ovim tempom. Spremamo se za predstojeće kolo protiv Arta u gostima i da ponovo pružimo još jedan sjajan meč.
Ivan Kostić, Što se tiče same utakmice, jedino smo u prvoj četvrtini ispoštovali dogovor iz svlačionice. Ostale tri četvrtine su bile jako loše, dosta nerezonskih paseva i driblinga , na kraju 45 izgubljenih lopti, što je najbolji pokazatelj koliko moj tim danas nije bio skoncentrisan i fokusiran. Na kraju, poraz ubedljiv koji sigurno ne oslikava pravi odnos snage na terenu, iako je ekipa Koraćasasvim zaluženo pobedila.
Katarina Ilić, Što se tiče današnje utakmice, ulazak u nju je bio veoma dobar, dok smo poštovale dogovor sa trenerom. Nakon prve četvrtine igrale smo brzopleto, mnogo izgubljenih lopti, loša dodavanja i mnogo drugih grešaka u napasu.Ekipa Koraća je svih 40 minuta igrala jako, motivisano, borbeno i skoncentrisano i na kraju su zaluženo pobedile.

More in Aktuelno