Aktuelno

TRIGLAV ŽKLS, Ljubovija – Novosadska ŽKA, 63:47

TRIGLAV ŽKLS, Ljubovija – Novosadska ŽKA, 63:47

Fer i korektna utakmica odigrana do kraja. Dobar početak utakmice sa dve trojke domaće ekipe je do kraja prve četvrtine skoro anuliran. Prva četvrtina je bila sa najviše postignutih poena i završena sa 21:20. Druga i treća četvrtina sa ne toliko poena je bila sasvim ravnopravna. U drugoj polovini četvrte četvrtine, košarkašice Ljubovije uspevaju da naprave preokret u igri i postignu razliku od 16 poena. Najistaknutija igračica je bila valentina Vasiljević.
Vasić Nebojša, Zahvaljujem se ekipi Novosadskoj ŽKA na korektnoj igri. Oni su jako talentovana ekipa sa talentovanim devojčicama koje igraju i kadetsku ligu ali i prvu ligu Srbije, u svom gradu su nosioci igre. Mi smo imali više želje i više volje ali smo imali i više sreće za neke šuteve koji su ušli. Na neke stvari se nismo adaptirali a na neke smo se bolje adaptirali od gostiju. Vredna pobeda koja će nam obezbediti da budemo tu negde oko sredine na tabeli. Možda i malo iznad. To nam je bio cilj na početku sezone, igramo srećni smo i zadovoljni. Utakmica je bila u apsolutnom egalu ali je razlika napravljena u poslednjim minutima. Lepa predstava dečije košarke. Žao mi je što nije moguće prisustvo publike na ovim utakmicama jer bi ovim devojkama bilo drago.
Valentina Vasiljević, Zadovoljne smo ovom pobedom. Čestitamo protivniku na dobroj igri. Danas nas je poslužio šut, bile smo složne, trčale smo. Očigledno kada igramo kući da nam ide i bolje: Zahvaljujemo se na dobroj igri i dobrom suđenju sudija i nadamo se sve najboljem.
Milan Ivanić, Čestitam domaćinu na zasluženoj pobedi. Odigrale su na svom terenu hrabro. Mi se nismo snašli. Nadam se da ćemo u nastavku sezone biti bolji i da ćemo biti ovako dobri domaćini kao vi. Čestitke još jednom.
Jelena Babajić, Mi smo odigrale na našem nivou. Protivnik je bio bolji i zaslužio pobedu.Čestitam na bedi.

[envira-gallery id="19688"]

More in Aktuelno