Aktuelno

TRIGLAV ŽKLS, Ljubovija – Crvena zvezda KOMBANK, 38:78

TRIGLAV ŽKLS, Ljubovija – Crvena zvezda KOMBANK, 38:78

Fer i korektna igra u kojoj je Crvena Zvezda bila dominantna na terenu. Košarkašice Ljubovije su pružile otpor ali je bio nedovoljan.
Vasić Nebojša, Čestitam ekipi Crvene Zvezde na pobedi i prikazanoj igri. Ekipa Crvene Zvezde je značajno dominantna ekipa u odnosu na sve ostale ekipe sa kojima smo se susretali do dosadašnjeg dela prvenstva. Siguran sam da ova ekipa pretenduje za sam vrh.U poslednjem delu utakmice smo videli da igraju na sredini odličnu igru i to pokazuje da ova ekipa ima karakter. Naše devojke su u nekim trenucima uspevale da odgovore na nametnuti tempo, ali rezultat je takav kakav je. Želimo sve najbolje ekipi Crvene Zvezde u daljem takmičenju. A mojim devojkama želim da se što pre oporave od ovakvog poraza.
Ivana Pavlović, Čestitam našoj ekipi na junačkoj borbi, ali čestitam i protivničkoj ekipi. Ovo je bilo izuzetno teška utakmica za nas, mi smo dale sve od sebe, ali je bilo nedovoljno.
Nemanja Planojević, Nekim delovima utakmice sam zadovoljan. Nisam zadovoljan kako smo odgovorili na agresivnost ekipe Ljubovije. Mislim da nismo pokazali dovoljno čvrstina i na tome ćemo morati da radimo u budućem periodu.Napadački je bila korektna utakmica sa naše strane, s obzirom što smo kraćom rotacijom došli, što zbog nekih bolesnih, povreda itd, ali sve u svemu mogu da budem zadovoljan. Ekipi Ljubovije bih čestitao na borbi i u nastavku im želim puno sreće.
Jovana Jevtović, Jedna jako dobra utakmica, jedno jako dobro iskustvo za mene i moje saigračice. Mislim da smo dale svoj maksimum i da smo pokazale u dobrom svetlu naš klub i našu igru.

[envira-gallery id="20215"]

More in Aktuelno