Aktuelno

TRIGLAV ŽKLS, Ivanjica – Gimnazijalac Tigar 55:39

TRIGLAV ŽKLS, Ivanjica – Gimnazijalac Tigar 55:39

Vladica Ranđelov, Čestitao bih ekipi Ivanjice na zasluženoj pobedi. Mi smo imali problema sa igračicama koje su bolesne i nisu doputovale danas, igrao sam samo sa 7 devojčica. Čestao bih mojim igračicama na dobroj igri i dobroj borbi, svaka čast. Mi smo ovu utakmicu izgubili u prvom poluvremenu, trebalo nam je dosta vremena da se adaptiramo jer smo prešli dug put . Drugo poluvreme je bilo dosta bolje , došli smo u situaciju u par navrata da uđemo u egal utakmicu , međutim nismo uspeli. Ivanjica je pogodila neke teške šuteve , pogotovu njihov kapiten Zorana Kostić, to su baš teški šutevi za devojčice. Nastavljamo da radimo, imamo još osam kola do kraja , gledaćemo da budemo što bolji u nastavku i još jednom sve čestitke ekipi Ivanjice na zasluženoj pobedi.
Staša Bončić, Trudile smo se, igrale smo koliko smo mogle. Nismo došle u punom sastavu tako da nismo bile u mogućnosti da pružimo svoj maksimum. U nekim momentima smo uspele da se vratimo u egal utakmicu i mogli smo da preokrenmo utakmicu, ali nismo bile u situaciji da učinimo to. Trudićemo se u sledećoj utakmici da se pokažemo u boljem izdanju.
Alen Hadžić, Očekivana pobeda. Ekipa Gimnazijalca je došla u oslabljenom sastavu , bez najbolje igračice. Ne sviđa mi se što je bilo oscilacija u igri , smatram da postoji razlog za tako nešto. Naša igračica , koja je celu polusezonu presedela na klupi zbog povrede na kvalifikacionom turniru,sva pažnja danas je bila usmerena na nju. Prvenstveno mi je drago što je u glavi shvatila da može da odigra kako treba. Što se tiče same utakmice , početak drugog dela sezone , prva utakmica je uvek teška. Mislim da ovo nije merilo naše igre , jer treba da se adaptiramo posle pripremnog dela.
Teodora Jeremić, Čestitala bih ekipi Gimnazijalca na fer plej igri. Što se tiče utakmice bilo je momenata kada smo gubile koncetraciju ali na kraju smo useple da privedemo utakmicu kraju i da pobedimo. Želela bih da se zahvalim publici koja nas podržava stalno i stvarno su naš šesti igrač.

More in Aktuelno