Aktuelno

TRIGLAV ŽKLS, DUGA – ČA BASKET, 69:55

TRIGLAV ŽKLS, DUGA – ČA BASKET, 69:55

Od samog starta utakmice, domaća ekipa nametnula je svoj ritam igre, u kom se gošće nisu najbolјe snašle, te je prva četvrtina završena rezultatom 15:7. Druga četvrtina protekla je u izjednačenoj igri dveju ekipa, gde su poenterski prednjačile sa jedne strane Anđela Matić, a sa druge Sonja Dopuđa. Igra koš za koš nastavlјena je sve do sredine treće četvrtine, kada je domaći tim na krilima rastrčane Ivane Bijić uspeo da napravi osetniju razliku, koju do kraja utakmice izuzetno borbena gostujuća ekipa nije uspela ozbilјnije da ugrozi. Kuriozitet predstavlјa činjenica da su ove dve ekipe pre samo 14 dana odigrale utakmicu kvalifikacija za plasman u Jedinstvenu žensku kadetsku ligu Srbije, u kojoj je trijumf odnela ekipa „Ča – basketa“.
Renata Stepanović, ŽKK Duga, Pre svega, čestitam mojim devojčicama na izuzetno borbenoj i požrtvovanoj igri, te na zasluženoj pobedi. Naravno, sve čestitke i pohvale i za naše rivalke iz Čačka, koje su još jednom pokazale da se radi o izuzetno talentovanom timu, koji ima svoj sistem i koji je zaista odlično vođen sa klupe. Pre par nedelјa smo na našem parketu doživeli poraz od istog protivnika, pa mislim da je danas presudila naša želјa da se na neki način revanširamo.
Ivana Bijić, ŽKK Duga, Čestitam svojim saigračicama na pobedi, a protivniku na fer i korektnoj igri i borbi. Drago mi je da smo uspeli da zabeležimo pobedu u prvom kolu, nadam se da ćemo tako i nastaviti.
Goran Denić, KK Ča – basket, Čestitam domaćinu na pobedi, a mojim devojčicama na borbi. Mi smo pre 2 nedelјe na istom ovom parketu zabeležili pobedu u kvalifikacionoj utakmici, što je uticalo da moja ekipa u ovu utakmicu uđe malo opuštenije nego što je smela, a protivnik je te umeo da kazni. Siguran sam da će u narednim utakmicama moj tim pokazati da nećemo biti samo puki učesnici u ovoj ligi, već da ćemo se sa svim protivnicima ravnopravno boriti za bodove.
Ana Trifunović, KK Ča – basket, Čestitam protivniku na pobedi. Mi smo se borile koliko smo mogle, ali jednostavno danas nismo uspele da pobedimo. Daćemo sve od sebe da u narednim kolima ostvarimo što bolјe rezultate.

More in Aktuelno