Aktuelno

TRIGLAV ŽKLS, ČaBasket – Proleter 023, 57:83

TRIGLAV ŽKLS, ČaBasket – Proleter 023, 57:83

Oslabljena ekipa Ča Basketa ne igranjem , najverovatnije do kraja prvenstva jednog od nosilaca igre Sonje Dopuđe,pružila je dosta dobru igru skoro 30 minuta utakmice. Nezaustavljiva u ovom delu je bila Isidora Tripković koja je već u prvom poluvremenu ubacila 20 poena. Kada je njoj ponestalo snage u završnom delu utakmice ,ekipa Proletera 023 je preko raspoložene Muratović i naročito Čabrilo sa sedam vezanih trojki uvela utakmicu u mirnu završnicu.
Goran Denić, Čestitke ekipi Proletera 023 na zasluženoj pobedi. Objektivno moja ekipa pruža izvanredne partije u ovom trenutku , s obzirom da smo hendikepirani ne igranjem Sonje Dopuđe zbog povrede,kao jednog od nosilaca igre. Tripković je dok je imala snage nosila igru,a onda kada je njoj ponestalo snage,gošće su preuzele inicijativu i rešile utakmicu u svoju korist ubedljivim rezultatom.
Tripković Isidora, Čestitam protivniku na fer i korektnoj igri,borili smo se ,i skoro 30 minuta imali egal utakmicu. Onda nam je ponestalo snage , i pala nam je koncentracija naročito u napadu,a protivnik je to iskoristio.

More in Aktuelno