Aktuelno

TRIGLAV ŽKLS, Ča Basket – Student, 77:68

TRIGLAV ŽKLS, Ča Basket – Student, 77:68

Neizvesna utakmica ,u kojoj je domaći Ča Basket sve vreme imao vođstvo. U nekoliko navrata i dvocifreno,ali je gost vrlo brzo sustizao tu prednost , tako da je utakmica bila neizvesna skoro do samog kraja. Mnogo više želje za pobedom su imale domaće igračice,što je na kraju rezultitralo i pobedom.
Goran Denić, Sve čestitke ekipi Studenta na fer i korektnoj igri. Moje igračice su za razliku od prethodnih utakmica ušle u utakmicu napadački i odbrambeno vrlo jako. Parirali smo mnogo višim gošćama u skoku,i spoljna linija je oduzela dosta lopti protivničkim plej mejkerima. Kako je vreme odmicalo , oba tima su igrala sa dosta oscilacija ,moj tim je gubio dvocifrenu prednost pa opet vraćao ,i na kraju smo srećno uspeli da privedemo utakmicu i dođemo do vrlo značajne pobede ,protiv gošći koje sjajno košarkaški izgledaju.
Isidora Tripković, Želim da čestitam protivniku na borbenosti,i na fer i korektnoj igri, mi smo bili bolje ,imale smo veću želju za pobedom,uglavnom svaka čast na borbi.
Stojanović Nenad, U suštini , dobra utakmica, sve to može mnogo bolje. Mi mnogo bolje izgledamo nego što pružamo na terenu . Sve u svemu idemo dalje.
Emilija Đorđević, Iskreno mislim da nismo dovoljno ozbiljno ušli u utakmicu ,bilo je manje fokusa , manje koncentracije,protivnik nas je uveo na žalost u neki njihov ritam ,i mi nismo mogli da uzvratimo istom merom ,i videlo se na terenu da imaju veću želju od nas. Tako da čestitam protivniku i vidimo se neki drugi put.

More in Aktuelno