Aktuelno

TRIGLAV ŽKLS, Ča Basket – Srem, 73:47

TRIGLAV ŽKLS, Ča Basket – Srem, 73:47

U prilično izjednačenoj igri tokom većeg dela utakmice , domaćin je tek sredinom zadnjeg kvartala uspeo da stvori osetniju razliku i na kraju zabeleži sigurnu pobedu.
Goran Denić , trener Žkk Ča Basket, Čestitao bih pre svega i jednoj i drugoj ekipi nas fer i korektnoj igri i naravno našim igračicama na ostvarenoj pobedi. I jedna i druga ekipa su danas izašle nekompletne na teren i mi smo se u takvoj situaciji rekao bih malo bolje snašli i ostvarili pozitivan rezultat. Mislim da su i jedna i druga ekipa podjednakog kvaliteta i da smo mi danas sa distance bili precizniji, naročito u trenucima kada se utakmica rezultatski odlučivala. Uspeli smo da zaustavimo spoljnu liniju protivnika što je po meni bio ključ konačnog ishoda utakmice bez obzira na izuzetan učinak visoke Ladinek koja je imala 24 skoka od toga 11 u napadu. Bez obzira na današnju pobedu nama predstoji ogroman rad na unapređenju košarkaškog znanja ovih devojčica.
Stamenković Nemanja , trener Žkk Srem, Čestitke domaćinu na sasvim zasluženoj pobedi. Borili smo se koliko smo mogli , međutim čačanke su danas šuterski bile raspoložene i pokazale ono po čemu je Čačak kao grad košareke poznat a to je svakako precizan šut. Utakmica je u većem delu bila izjednačena i krajnji rezultat je možda previsok na osnovu viđenog na terenu. Ipak mislim da je domaćin u ovom trenutku kompaktnija ekipa od nas. Stvaranje igrača je veoma težak i dugotrajan proces i pred nama su ozbiljne aktivnosti u narednom periodu.

More in Aktuelno