Aktuelno

TRIGLAV ŽKLS, Ča Basket – Partizan 1953, 49:72

TRIGLAV ŽKLS, Ča Basket – Partizan 1953, 49:72

Od samog početka izuzetno dobra ekipa partizana 1953 je dobro otvorila utakmicu i u odbrani i u napadu. Veoma precizna u napadu bila je Anja Bukvić koja je sa Andrijanom Đoković i Ninom Samardžić držala sve konce u svojim rukama. Sa druge strane domaća ekipa Ča Basketa je prilično neprecizna bila u napadu,i prva četvrtina je praktično odredila dalji tok utakmice. Domaće igračice su na sve moguće načine pokušavale da smanje prednost partizana ,međutim u preostalom delu utakmice uglavnom se igrao egal i na kraju pobeda partizana od 23 poena razlike.
Goran Denić, Sve čestitke ekipi Partizana na fer i korektnoj igri. Mislim da je moj tim ponovo kao i mnogo puta do sada , izgoreo u želji da napravi dobar rezultat. Kao rezultat toga je u prvoj četvrtini svega 6 postignutih poena , i šut iz igre 17:3 . Sa druge strane ekipa partizana je kontrolisala igru i u napadu i u odbrani,šutem iz igre u prvoj četvrtini 21:13. Sve što smo pokušali u narednim četvrtinama,osim izjednačene igre , rezultatski nismo mogli da se približimo partizanu. Ekipa partizana ima nekoliko izuzetnih igračica. Uspeli smo da zaustavimo Ninu Samardžić na neki način,ali je zato Bukvić bila nepogrešiva u napadu,pogotovu sa distance što govori 6 postignutih trojki.U mojoj ekipi već jedno duže vreme standardno dobre igre pruža Tripković,i šteta je što nema pratioce u svakoj utakmici u ostalim igračicama. Ostaje nam da se pozabavimo tim detaljima da bi pružili bolju igru u ostalim utakmicama.
Isidora Tripković, Sve čestitke ekipi partizana na fer i korektnoj igri. I u ovoj utakmici su pokazale da su jedan od kandidata za osvajanje prvog mesta u ovoj kadetskoj ligi. Pružale smo otpor koliko smo mogle u ovom trenutku. Ostaje žal što nismo bile preciznije u prvoj četvrtini,jer smo ostali deo utakmice odigrale prilično ravnopravno.
Vasilijević Ivan, Otvorili smo dobro utakmicu , to je i bilo najbitnije,ostatak utakmice je bio u istom ritmu ,tako da smo zadržali prednost koju smo stekli na kraju prve četvrtine. Ova utakmica je već iza nas , razmišljamo već o sledećem protivniku. Čestitke Ča Basketu na dobroj igri , i puno uspeha u daljem takmičenju.
Anja Bukvić, Želim da čestitam protivniku na fer i korektnoj igri,početak utakmice smo otvorili dobro,kasnije smo dozvolili protivniku neke skokove u napadu i dosta izgubljenih lopti ,želim srećan nastavak sezone ekipi Ča Basketa.

More in Aktuelno