Aktuelno

TRIGLAV ŽKLS, Ča Basket – Paraćin, 71:61

TRIGLAV ŽKLS, Ča Basket – Paraćin, 71:61

Sa puno respekta reklo bi se da je i jedan i drugi tim ušao u utakmicu.Domaći tim je posle nesigurnog početka polako preuzimao inicijativu,međutim gošće su se trojkama vraćale u rezultatski egal.Čačanke su zonskim presingom uspevale da osvoje dosta lopti ali su se i propisno ispromašivale,dok su gošće iz Paraćina promenama odbrane preuzimale inicijativu i činilo se u jednom trenutku da će odneti pobedu.Tako nisu mislile Tripković i Domanović koje su trojkama obezbedile svom timu produžetak.Produžetak je pripao domaćinu.
Goran Denić, Čestitke mladoj ekipi Paraćina. Da je rezultat bio drugačiji ne bi bilo nezasluženo. Mi smo se i na ovoj utakmici prilično ispromašivali,ali zahvaljujući ogromnom broju skokova i upornosti došli do dva dragocena boda. Gošće su poremetile naš ritam zonskom odbranom 1-3-1 koju smo pokušavali da rešimo šutevima spolja,bez unutrašnje igre. Promašaji su nas prilično dekoncentrisali,pa je utakmica bila dosta izjednačena i prilično interesantna. Takođe čestitke mojim igračicama koje su bile prisebne kada je bilo najpotrebnije.
Tripković Isidora, Čestitam protivniku na fer i korektnoj igri,borili smo se celu utakmicu i na kraju zasluženo pobedili. Bio je produžetak ,,malo nezgodno na kraju ali smo igurali,bili smo borbeni. Okrećemo se sledećem kolu,putujemo u Zrenjanin , i nadam se da ćemo nastaviti niz pobeda.
Marijanović Snežana, Sa relativno mladom ekipom trudimo se da ove godine odigramo što bolje kadetsku ligu ,naišli smo na ekipu sličnu nama,ali mislim da smo mi malo mlađa ekipa,dale su svoj maksimum,izgubile na produžetak ,to je jedan vid neiskustva još uvek kod njih ,žao mi je ,ali se nadamo boljoj igri kod kuće.
Milica Miljković, Utakmica je počela dobro u startu . U drugoj četvrtini smo malo pali sa odbranom. Drugo poluvreme je po meni bilo odlično,ali opet na kraju domaćin je bio bolji ,čestitam mu na pobedi.

More in Aktuelno