Aktuelno

TRIGLAV ŽKLS, Ča Basket – Duga, 53:45

TRIGLAV ŽKLS, Ča Basket – Duga, 53:45

Utakmica je bila sa dosta oscilacija sa obe strane , prednost prvog poluvremena je imala gostujuća ekipa ,sve je delovalo kao da će prelomiti utakmicu u svoju korist , jer su igračice Ča Basketa spoljašnjom igrom ,bez mnogo ulaza i kontakta promašivale i dozvoljavale protivniku da ima prednost. Međutim u drugom poluvremenu domaćin je presekao nekoliko lopti , krenuo je i šut spolja i utakmica je rezultatski bila rešena.
Goran Denić, Sve čestitke ekipi Duge na fer i korektnoj igri. Moja ekipa je danas imala priliku da napada sve vreme zonsku odbranu gostujuće ekipe. U prvom poluvremenu smo se oslonili više na spoljašnju igru i šut,koji nas nije služio dok je drugo poluvreme bilo potpuno drugačije. Agresivnom odbranom i dobrim trčanjem smo presekli nekoliko lopti i imali dosta pogođenih otvorenih šuteva spolja,što je praktično rešilo utakmicu. Čestitke mojoj ekipi koja nije odustajala ni kada nas ništa nije htelo.
Isidora Tripković, Čestitam protivniku na fer i korektnoj igri , utakmica je bila borbena do kraja , uz malo sreće pobedili smo , nije bilo lako , želim protivniku sve najbolje u nastavku takmičenja.
Stepanović Renata, Čestitam ekipi Ča Basketa na zasluženoj pobedi , mi se nismo dobro snašle , nismo imale dovoljno energije , dok su one sa druge strane imale sjajnu energiju i u skoku i u trčanju ,i to je prelomilo utakmicu , želim im svu sreću u daljem takmičenju.
Anđela Matić, Čestitam protivniku na fer i korektnoj igri ,utakmica je bila teška ,igrao se egal do poslednje četvrtine , moja ekipa je popustila u poslednjoj četvrtini i to je protivnik iskoristio i pobedio utakmicu.

More in Aktuelno