Aktuelno

TRIGLAV ŽKLS, Ča Basket – Art Basket, 31:69

TRIGLAV ŽKLS, Ča Basket – Art Basket, 31:69

Samo u prvoj četvrtini je igra bila izjednačena, sve ostale periode su dominantne gošće ubedljivo rešile u svoju korist.U domaćoj ekipi nijedna igračica nije odgovorila zahtevima ovog nivoa takmičenja.Tripković je pokušavala da poveže redove svoje ekipe , ali ni nju danas nije služio šut. Sa druge strane razigrana Anđela Panić je predvodila svoju ekipu do ubedljive pobede.
Goran Denić, Ne mogu da objasnim ovako lošu igru moje ekipe.Nama nedostaje Dopuđa,Tripković može da ima loš dan, ali ostale igračice moraju da pokažu da klub može da računa na njih.Biti u igri u proseku oko 30 minuta i nemati nikakav učinak i pritom se to hronično ponavlja …….Čestitke ekipi Art Basketa na korektnoj igri i puno sreće na finalnom turniru.
Tripković Isidora, Čestitam protivniku na fer i korektnoj igri,borile smo se ali danas nam ništa nije polazilo za rukom. Želim gostima da pokažu dobru igru na finalnom turniru i osvoje medalju.
Vidosavljević Milan, Poslednje kolo, prilika da se sve igračice rastrče.Veću minutažu su danas imale igračice koje nisu u petorci i i one su tu priliku iskoristile.Čestitke mojim igračicama na pobedi a domaćinu na fer i korektnoj igri i lepom dočeku.
Anđela Panić, Odigrali smo dobru odbranu,na početku je bilo teško ali naša borba je presudila.

More in Aktuelno