Aktuelno

TRIGLAV KLS, Zemun – Sloboda, 72:76

TRIGLAV KLS, Zemun – Sloboda, 72:76

Tokom prve četvrtine vodila se izjednaćena borba u kojoj su se bobe ekipe smenjivale u vodstvu . Može se da je utakmicu odlućila druga četvrtina koju su gosti iz Užica dobili rezultatom 30-11 I zasluženo otišli na odmor da prednoču 50-33. U tom period sjajan je bio Jovanović Vasilije koji je dominirao na terenu I pokazao sav svoj talenat. Trgli su se Zemunci u trećoj četvrtini uspeli da kvalitetno odigraju odbranu I da vrate neizvesnost u utakmicu sjajnom trećom četvrtinom koju dobijaju 20-8 I približe se gostima pred zadnju deonicu na 53-58. Tokom cele poslednje četvrtine vodila se izjednaćena utakmica , gosti su odolevali I branili minimalnu prednost , svoju šansu Zemun je ispustio u poslednjem napadu gde je na 72-74 promašio šut za tri poena posle ćega gosti odnose zasluženo pobedu sa gostovenja. U ekipi Slobode sjajan je bio Jovanović Vasilije sa 29 poena , pratili su ga Starčević sa 10 poena I Aleksić I rajevac sa 9 poena . Kod Zemuna standardno su se istakli Krunić sa 20, Vujčić sa 17 I Jovanović sa 14 poena.
Dragoslav Tančić, Po ko zna koji put tokom ove vsezone tokom jednog dela mutakmice imamo veliki pad i dozvoljavamo da protivnik napravi veliku prednost. Nismo ispoštovali dogovor iz svlaćionice , previše soliranja i ispadanja iz sitema i to nas je koštalo . Imali smo šansu na kraju ali i tu smo pali u koncentraciji i propustili je . Čestitam protivniku na fer i korektnoj igri.
Krunić Vid, Nažalost nismo imali sreće danas , imali smo šansu za pobedu , ali nadam se da će nam se vratiti u nastavku lige. Zahvaljujem se gostima na fer igri.
Knežević Branko, Odlićno odigrano prvo špoluvreme , stekli smo lepu prednost na poluvremenu , ali u drugom delu nismo bili na svom nivou i zamalo da prokockamo dobijenu utamicu. Protivniku želim puno sreće u nastavku lige i zahvaljujem se na fer i korektnoj igri.
Jovanović Vasilje, Zahvaljujem se Zemunu na fer I korektnoj igri . Dobro smo otvorili utakmicu , ali u drugom poluvremenu smo dosta pali I na kraju srećno pobedili.

More in Aktuelno