Aktuelno

TRIGLAV KLS, Zemun Fitofarmacija – Vizura, 79:85

TRIGLAV KLS, Zemun Fitofarmacija – Vizura, 79:85

Od samog starta prvog poluvremena ekipa Zemuna je imala minimalnu prednost ali pred kraj poluvremena ekipa Vizure pravi seriju i na odmor odlazi sa prednošću 43-40. U drugom poluvremenu gosti su bili u konstantnoj prednosti od 6-8 poena , Zemun je pretio uspeo da se približi na 3 poena u 35 minutu , ali nisu uspeli da preokrenu i ekipa Vizure zasluženo slavi sa 85-79. U ekipi Zemuna odlični su bili Đinović i Božić , a kod gostiju istakli su se anđušić, Gušić Todorović i Kovačević.
PERUNIČIĆ DARKO, Čestitam mojim igračima na borbi i energiji koju su pokazali na ovoj utakmici .Malo nam je falilo da iznenadimo Vizuru koja je bila favorit, ali nismo imali ni sreće koja je potrebna u ovakvim utakmicama . Nadam se da ćemo u nastavku lige igrati još bolje kada nam se uklope novi igrači i oporave povređeni. Ekipi Vizure čestitam na pobedi i želim joj sve najbolje u nastavku lige.
ĐINOVIĆ STEFAN, Veoma neizvesna utakmica u kojoj smo odigrali dobro , ali nažalost nismo uspeli da pobedimo. Čestitam mojim saigraćima na dobroj igri i Vizuri na zasluženoj pobedi.
PETROVIĆ DUŠAN, Ovo je bila jedna neugodna utakmica , neugodno gostovanje , pogotovo je došlo u nezgodnom trenutku posle utakmice sa Megomu kojoj je došlo do velikog pražnjenja . Nekako smo sabili redove i uspeli u ovom neizvesnom meču da dođemo do pobede. Čestitao bih protivnicima na fer i korektnoj borbi i svojim igračima na pobedi.
TODOROVIĆ STEFAN, Ovo je bila jedna od najvažnijih utakmica za nas .Ušli smo slabo ali posle smo se skoncentrisali , grizli u odbrani i pogađali te neke otvorene šuteve.Profunkcionisao je skok i građenje što je bilo najbitnije . Čestitam ekipi Zemuna na korektnoj igri.

More in Aktuelno