Aktuelno

TRIGLAV KLS, Vojvodina mts – Niš, 94:77

TRIGLAV KLS, Vojvodina mts – Niš, 94:77

Na domaćem terenu ekipa KK Vojvodina mts pobedila je ekipu Niša rezultatom 94:77 u utakmici 15. kola Kadetske lige Srbije. Tokom prve polovine utakmice obe ekipe igrale su izjednačeno, a odlučujući je bio treći kvartal meča, kada je Voša stekla prednost od 22 poena razlike. Nakon tog rezultata, protivnik nije uspeo da se oporavi i vrati rezultat u svoju korist. Najefikasniji igrači u domaćem timu bili su Mantok i Veković sa po 15 ubačenih poena.Zapažen učinak je imao i Kalem koji je postigao 13 poena i imao 11 skokova. Kod gostiju bolji od ostalih bio je Mitrović sa ubačenih 27 poena.
Aleksandar Čolić, Uprkos pobedi ne mogu biti zadovoljan našim izdanjem. Utakmicu smo otvorili mlako i dekoncentrisano i to je protivnik dobro koristio. Samo smo u trećoj četvrtini bili na pravom nivou, što je ovoga puta bilo dovoljno za pobedu.
Dino Olenik, Čestitke ekipe Vojvodine na trijumfu.Igrali smo borberno i kvalitetno u prvom poluvremenu:Nismo odgovrili najbolje na njihovu agresivnu odbranu početkom drugom dela,nakon toga nismo uspeli da se vratimo.
Konstantin Mitrović, Čestitam protivniku na fer i korektnoj igri.Većim delom utakmica je bila izjednačena, ali pobednika je odlučilo bolje otvaranje drugog poluvremena.

More in Aktuelno