Aktuelno

TRIGLAV KLS, Vojvodina mts – Mega MIS, 82:102

TRIGLAV KLS, Vojvodina mts – Mega MIS, 82:102

Na domaćem terenu ekipa KK Vojvodina mts izgubila je od favorizovane Mege rezultatom 82-102.Domaća ekipa pružila je oldičan otpor gostima pre svega u prvom poluvremu.Videla se velika želja domaćih igrača da žele da se nadmeću sa najboljom ekipom u ligi.Pogotovo to govori podatak da je ekipa Vojvodine imala 15 ofanzivnih skokova i 13 osvojenih lopti.Ipak i ovo je bilo nedovoljno da se uđe u neizvesnu završnicu portiv fizički nadmoćnog protivnika.Doamćini nisu imali rešenja za centra gostiju Backa koji je postigao 27 poena i uz to imao 17 skokova.Kod domaćina se najviše istakao Cimbaljević sa 17 poena i 12 skokova.
Aleksandar Čolić, Odigrali smo vrlo borbeno i energično. Može da nas raduje što smo protiv jedne fizički dominantne ekipe napravili 15 ofanzivnih skokova i osvojili 13 lopti. Sa druge strane, žalimo za olako propuštenim prilikama u završnici prvog poluvremena kada smo imali nekoliko čistih situacija u kontranapadu koje nismo iskoristili. Ovakve utakmice najbolje pokazuju gde se nalazimo, a nadam se da ćemo ubuduće u takvim mečevima biti konkurentniji.
Dragoljub Avramović, Čestitao bih mojim igracima na pobjedi ! Ušli smo dobro u utakmicu. Imali smo nekoliko padova u toku utakmice , ali nas to nije poremetilo da na najbolji mogući način privedemo utakmicu u našu korist ! Čestitam i igračima Vojvodine na odlicnoj borbi i utakmici !

 

More in Aktuelno