Aktuelno

TRIGLAV KLS, Star – Vizura, 85:104

TRIGLAV KLS, Star – Vizura, 85:104

Ekipa Vizure je bolje otvorila utakmicu i povela u prvoj četvrtini rezultat ¼ je iznosio 22:23 nakon toga u drugoj četvrtini igra se egal tek 1,5 min do kraja 2/4 ekipa Vizure uspeva da preseče par lopti i postiže 3 laka koša i stiče prednost od 8 poena kojom se završava poluvreme. Treću četvrtinu ekipa Vizure bolje otvara, mnogo bolji defanzivni i ofanzivni skok ekipa Vizure koristi i stiče prednost od 17 poena na kraju ¾ . Tek u 4/4 ekipa Stara pokazuje bolju igru ali nedovoljnu da utiče na promenu rezultata. MVP utakmice je bio igrač Vizure Nikola Petojević koji je postigao 36 poena, pored njega iz ekipe Vizure je odličan bio i Krstić Marko koji je upisao 24 poena, dok u domaćoj ekipi Stara jedini raspoložen igrač je bio Mateja Mulabdić sa 24 poena.
Mićo Radanović, Čestitam odličnoj ekipi Vizure na pobedi, ekipa Vizure je mnogo bolje kontrolisala skok, takođe su iskoristili loše dodavanje naše ekipe i uspeli da postignu lake poene. Pokazali su više želje , borbenosti, koncetracije i zasluženo slavili. Okrećemo se sledećem protivniku ekipi Borca i nadamo se da ćemo prikazati bolju i borbeniju igru u Čačku.
Mateja Mulabdić, Nova smo ekipa, ovo nam je prva utakmica u ovako kvalitetnoj ligi. Vizura je mnogo iskusnija ekipa od nas, imaju par igrača koji su i prošle sezone igrali Triglav Kadetsku Ligu Srbije. Pobedili su nas na našu lošu odbranu, u napadu nismo bili toliko loši. Čestitam protivničkoj ekipi i treneru na pobedi.
Dejan Ilić, Čestitam igračima na prvoj pobedi u sezoni. Bitna pobeda za našu mladu ekipu, i podstrek za dalji rad u nastavku sezone. Čestitam i protivničkoj ekipi na dobro pripremljenoj utakmici i visokoj energiji koju su pokazali, i želim im sreću u nastavku takmičenja.
Nikola Petojević, Čestitao bih saigračima na dobroj igri. Ušli smo dobro u utakmicu, rano uspostavili kontrolu i nismo dopustili protivniku da se vrati u rezultatski priključak. Protivnicima želim sreću u nastavku takmičenja, a mi se okrećemo pripremi sledeće utakmice protiv Crvene Zvezde.

More in Aktuelno