Aktuelno

TRIGLAV KLS, Star – Spartak Office Shoes, 68:75

TRIGLAV KLS, Star – Spartak Office Shoes, 68:75

U zaostaloj utakmici 15. kola Triglav kadetske lige Srbije odigran je vojvođanski derbi između ekipa Stara iz Novog Sada i Spartaka iz Subotice. Pobedu u ovom susretu odnose gosti rezultatom 68:75.U prvom poluvremenu viđena je velika borba na obe strane gde su ekipe najviše stizale do poena iz reketa.Posle 20 minuta igre rezultat je bio neršen 32:32.Treća četvrtina prolazi u znaku prvog poluvremena gde ekipa Spartaka odlazi na odmor sa 2 poena prednosti.Sredinom četvrte četvrtine gosti prave seriju 14:0, što će se ispostaviti nedostižno za domaćina. U ekipi Stara najviše se istakao Stefan Šapić koji je postigao 23 poena.Kod gostiju najbolji je bio martin Burda koji je postigao 25 poena i imao 10 skokova.
Nikola Dulejan, Čestitao bih ekipi Spartak na fer i korektnoj igri.U poslednjoj četvrtini nam je popustila koncentracija što je rezuliralo porazom.
Stefan Šapić, Čestitke protivničkoj ekipi na fer i korektnoj igri.Ponestlo nam je snage i koncentracije u poslednjoj četvrtini što je ekipa Spartaka iskoristila.

More in Aktuelno