Aktuelno

TRIGLAV KLS, Star – Sloga, 74:78

TRIGLAV KLS, Star – Sloga, 74:78

Domaća ekipa Stara bolje otvara prvu četvrtinu koju obija rezultatom 21/12, ekipa Stara i u drugoj četvrtini održava prednost kontrolom skoka i dobrom odbranom, rezultat druge četvrtine je iznosio 22/21. U trećoj četvrtini ekipa Sloge preko odličnog Ognjena Ražića koji je upisao 33 poena 12 skokova 5 asistencija preokreće rezultat u svoju korist i dobija treću četvrtinu 14/24, Sloga nastavlja sa agresivnom odbranom i skokom u napadu i u četvrtoj četvrtini. Ekipa Stara koja se ne snalazi najbolje u tim momentima i ne uspeva da odgovori ekipi Sloge koja na kraju pobeđuje i upisuje prvu pobedu u ovoj sezoni. U pobedničkoj ekipi istakao se još Đurić Marko 15 poena 12 skokova, kod domaće ekipe Stara sem Mateje Mulabdića 21 poen, 13 skokova nije bilo raspoloženih igrača.
Mile Medaković, Apsolutno zaslužena pobeda ekipe Sloge, Pobedili su nas u elementu koji se zove borbenost i želja za loptom, mi smo lepo otvorili utakmicu ali jednostavno smo stali i nismo znali da rešimo neke stvari pre svega u odbrani, još jednom čestitke ekipi Sloge na zasluženoj pobedi.
Mateja Mulabdić, Ušli smo jako u utakmicu, ispostavili smo dogovor iz svlačionice, do poluvremena smo držali rastojanje. U trećoj četvrtini smo podbacili, to je uticalo na završnicu koja je bila neizvesna. Ovo je jako bitna pobeda za nas. Čestitke protivničkoj ekipi i treneru.
Igor Vijović, Ušli smo u utakmicu van ritma, lošom odbranom što je protivnik znao da iskoristi, drugo poluvreme je bilo mnogo agresivnije u odbrani. Pokušali smo da zatvorimo njihova dva najbolja igrača i u tome smo uspeli, bilo koja ekipa da je pobedila bilo bi sasluženo, čestitao bi ekipi Stara na fer i korektnoj i celom stručnom štabu na korektnosti.
Ognjen Razić, Čestitao bih protivničkoj ekipi na fer i korektnoj igri, prvo poluvreme loše, u drugom smo pokazali karakter i pokazalo se dobrom odbranom i da je to pravi put.

 

 

More in Aktuelno