Aktuelno

TRIGLAV KLS, Star – Radnički 1950, 93:91

TRIGLAV KLS, Star – Radnički 1950, 93:91

Ekipa STAR-a bolje ulazi u meč i dobija prvu četvrtinu 32/25, Ekipa KRAGUJEVCA 1950 ni u drugoj četvrtini ne uspava da odgovori domaćoj ekipi STAR-a koja i u drugoj četvrtini ima odličan procenat šuta za 2 i 3 poena. Rezultat druge četvrtine je iznosio 28/25 za domaću ekipu. Rezultat na poluvremenu je iznosio 60/50 za ekipu STARA. U trećoj četvrtini ekipa KRAGUJEVCA preko odličnog MVP meča Danila Labovića koji je upisao 35 poena 11 asistencija i 9 skokova smanjuje prednost STAR-a i dobija treću četvrtinu rezultatom 12/22. Početkom četvrte četvrtine ekipa STAR-a stiče blagu prednost preko odličnog Mateje Mulabdića 22 poena, 15 skokova. Ekipa KRAGUJEVCA uspeva da izjednači rezultat na 5 sekundi do kraja ali odlični plejmeker domaće ekipe Srđan Vujanović koji je upisao 15 poena, 8 asistencija, 6 skokova postže pobednički koš. Pored pomenutih igrača treba izvojiti i igrača KRAGUJEVCA Marka Vasiljevića koji je upisao 29 poena i 11 skokova kao i igrača STARA Vuka Kovijanića 17 poena, 6 asistencija i 7 skokova.
Mile Medaković, Sve čestitke mojim momcima na borbenosti i igri. Utakmica je bila dinamična do samog kraja se nije znao pobednik, mi smo imali tu sreću da to prevagne na našu stranu. Čestitke ekipi Kragujevca na korektnoj igri, borbenoj kao i njihovom stručnom štabu i treneru.
Mateja Mulabdić, Ušli smo jako u utakmicu, ispostavili smo dogovor iz svlačionice, do poluvremena smo držali rastojanje. U trećoj četvrtini smo podbacili, to je uticalo na završnicu koja je bila neizvesna. Ovo je jako bitna pobeda za nas. Čestitke protivničkoj ekipi i treneru.
Bojan Erić, Čestitam igračima i stručnom štabu Stara na pobedi. Igrali su fenomenalno u napadu i više su zaslužili pobedu od nas. Mi smo ušli u malu rezultatsku krizu koju ćemo pokušati da prebrodimo dobrim treninzima i dobrim igrama u sledećem periodu. Još jednom čestitke ekipi Stara i puno sreće u nastavku.
Danilo Labović, Čestitam ekipi Stara na sjajnoj igri, više su želeli pobedu od nas i zaslužili su je. Ekipa i ja se vraćamo napornom treningu i idemo dalje.

More in Aktuelno