Aktuelno

TRIGLAV KLS, Star – Partizan NIS, 74:56

TRIGLAV KLS, Star – Partizan NIS, 74:56

U prvoj četvrtini ekipa Stara bolje rešava poene iz prodora od ekipe Partizana i dobija ovu četvrtinu rezultatom 19/14, U drugoj četvrtini ekipa Partizana preko Raspoloženog Save Drezgića koji svojim šutevima za 3 poena uspeva da probudi svoje saigrače i ova četvrtina pripada gostujućoj ekipi Partizana rezultatom 16/18. u trećoj Četvrtini igra se egal i ovaj deo igre minamalno dobija Partizan rezultatom 16/17. U Četvrtoj četvrtini domaća ekipa Stara uspeva da iskontroliše šut Partizana odličnom odbranom i lakim poenima iz kontra napada dobija ubedljivo ovu četvrtinu 23/7 i pobeđuje ekipu Partizana. Od pojedinaca na utakmici istakli su se igrač Partizana i MVP utakmice Savo Drezgić 35 poena od toga 8 trojki a u domaćoj ekipi Stara najbolji su bili Stefan Šapić 12 poena i 13 skokova i Stefan Marjanović 12 poena i 12 skokova.
Nikola Dulejan, Čestitam ekipi Partizana na borbrnosti i mojim momcima na pobedi. Večeras smo ispunili dogovor naročito u četvrtoj četvrtini uspeli smo da zaustavimo šut Partizana i iskontrolišemo skok i to je dovelo do pobede. Okrećemo se sledećoj utakmici i nadamo se dobroj igri.
Stefan Šapić, Čestitam protivničkoj ekipi na borbi, mi smo imali jako veliku želju za pobedom i jako smo dobro igrali odbranu, što se na kraju isplatilo.
Bojan Simanić, Čestitam ekipi Stara na pobedi i na dobro odigrnoj utakmici, zaslužili su pobedu, mnogo su više želeli od nas i u svim elemntima bili bolji. Mi smo odigrali jako loše, ostaje da vidimo šta treba da ispravimo i još jednom čestitke ekipi domaćina.
Savo Drezgić, Mi smo loše otvorili utakmicu, dopustili smo protivniku da ima puno ofanzifnih skokova i kad smo imali priključak da stignemo protivnika oni su imali više sreće pogodili neke šuteve i pobedili.

More in Aktuelno