Aktuelno

TRIGLAV KLS, Star – Partizan NIS, 64:72

TRIGLAV KLS, Star – Partizan NIS, 64:72

Ekipa Partizana bolje otvara prvu četvrinu koju dobija rezultatom 14/23, već u drugoj četvrtini domaćini ekipa Stara agresivnijom odbranom dolaze do lakih poena u napadu što smanjuje stečenu prednost Partizana i dovodi utakmicu u egal. Rezultat druge četvrtine je iznosio 21/16 za ekipu Stara.Tokom treće četvrtine ekipa partizana stiče blagu prednost boljom kontrolom skoka kako u odbrani iz koje su uspeli da postignu par lakih poena u kontri tako i u ofanzivnom skoku koji je omogućio nove napade i poene, na kraju treće četvrtine rezultat na semoforu je iznosio 50/55 za Partizan. U četvrtoj četvrtini ekipa Stara nije uspela da iskontroliše skok Partizana i samim tim nije smogla snage da preokrene utakmicu u svoju korist. Kod domaće ekipe Stara raspoloženi su bili Kovijanić Vuk 17 poena kao i Mulabdić Mateja 15 poena, dok u Partizanu najefikasniji i MVP utakmice je bio odlični Popović Srđan koji je upisao 20 poena i Vučić Matija koji je postigao 18 poena.
Mile Medaković, Kao prvo čestitam strčnom štabu i igračima Partizana na zasluženoj pobedi, utakmica je bila borbena i moji igrači su se trudili da ispoštuju sve ono što smo se dogovorili. Okrećemo se sledećoj utakmici i nadamo se da ćemo ispraviti greške iz ove utakmice i pružiti bolju igru, čestitam i mojim igračima na borbenosti.
Vuk Kovijanić, Još jedna teška utakmica za nas, protivnik je iskoristio svaki pad koncetracije kod nas, i tako stizao do lakih poena. Naš loš procenat šuta i njihova dominacija u skoku bili su presudni u ovoj utakmici i ovom prilikom čestitam ekipi Partizana na zasluženoj pobedi.
Bojan Simanić, Dobro smo otvorili utakmicu. Međutim, posle je došlo do opuštanja što je domaćin znao da kazni i da nas uvede u svoj ritam utakmice. Na poluvremenu smo se konsolidovali i dobro otvorili drugo poluvreme ali se desio isti scenario kao u prvom poluvremenu. Čestitam domaćinu na fer i korektnoj igri a mojim momcima na pobedi.
Popović Srđan, Neizvesna utakmica od samog početka. Protivnik je ušao motivisano i agresivno i pružio je dobar otpor. Imali smo priliku u trećoj četvrtini da završimo utakmicu kada smo imali 16 poena prednosti, ali smo svojim greškama na obe strane terena vratili domaćina u igru.Na kraju smo trijumfovali dobrom odbranom i pametnim rešenjima u napadu u poslednjih par minuta. Čestitam ekipi Stara na dobroj igri i svojoj ekipi na zasluženoj pobedi.

More in Aktuelno