Aktuelno

TRIGLAV KLS, Star – Partizan NIS, 63:85

TRIGLAV KLS, Star – Partizan NIS, 63:85

U utakmici trećeg kola Triglav Kadetske Lige Srbije u Novom Sadu u Sportskoj Dvorani Petrovaradin sastali su se domaća ekipa STARA i PARTIZANA NIS iz Beograda. Već u prvoj četvrtini gosti iz Beograda odličnom odbranom i kontra napadom preve veliku razliku i dobijaju ubedljivo ovu četvrtinu, rezultatom 6/23. Ekipa STARA u drugoj četvrtini uspeva da zaustavi nalet gostiju ali ne dovoljno da smanji rezultat koji na poluvremenu iznosi 30/50 za PARTIZAN. U trećoj četvrtini STAR uspeva da boljom igrom pre svega u odbrani i presingom po celom ternu smanji rezulat i dobije ovu četvtinu 20/17 , u četvrtoj četvrtini gosti iz Beograda pokazuju opet bolju igru i dobijaju ovu četvrtinu, rezultatom 13/18.Krajni rezultat 63-85 za Partizan. Od pojedinaca se najviše istakao igrač Partizana i igrač utakmice Milenković Aleksa koji je upisao 25 poena, 16 skokova, u domaćem sastavu najbolji je bio Mandić Mateja 13 poena.
Milovan Babović, Izuzetno loše smo otvorili utakmicu, što se vidi i po rezultatu prvog perioda. U trećoj četvrtini i prvoj polovini četvrte četvrtine, moja ekipa je uspela da se vrati u aktivan rezultat, ali to nije bilo dovoljno. Čestitam ekipi Partizana na pobedi i želim im puno uspeha u daljem takmičenju. A mojoj ekipi da popravi odnos ka timskoj igri.
Mateja Mandić, Čestitam ekipi Partizana na zasluženoj pobedi. Mislim da smo izgubili utakmicu na samom početku kad smo je loše otvorili, nismo ušli u utakmicu skoncetrisano i to je presudilo. Čestitam i mojim saigračima jer smo spustili razliku i pokušali da napravimo preokret, međutim greške u napadu i loša tranziciona odbrana su napravile razliku.
Bojan Simanić, Zadovoljan sam kako smo odigrali prvo poluvreme. Međutim u drugo poluvreme smo ušli opuštenije misleći da je utakmica gotova što je ekipa domaćina iskoristila i došla do svoje igre. Čestitam mojoj ekipi pobedu a protivniku na fer i korektnoj igri i poželeo im sreću u nastavku takmičenja.
Aleksa Milenković, Odigrali smo jako tešku utakmicu, i pobedili veoma dobru ekipu Star. Današnju utakmicu je presudio naš individualni kvalitet i naše dobro otvaranje utakmice. Čestitao bih ekipi Stara na borbenosti i poželeo bih im sreću u nastavku takmičenja.

More in Aktuelno