Aktuelno

TRIGLAV KLS, Star – Mladost Veternik NS Basket 07, 63:71

TRIGLAV KLS, Star – Mladost Veternik NS Basket 07, 63:71

Gostujuća ekipa bolje otvara prvu četvrtinu i dobija rezultatom 14/15, u drugoj četvrtini se igra egal i rzultat je iznosio 15/15, U trećoj četvritini se takođe igra egal ali ekipa Mladosti Veternika Basketa 07 dobija ovu četvrtinu sa 2 poena prednosti 17/15, u četvrtoj četvrtini gostujuća ekipa uspeva da stekne prednost i upiše pobedu rezultat ove četvrtine je iznosio 17/26 od istaknutih igrača u domaćoj ekipi Stara jedini je bio raspoložen Vuk Kovijanić koji je upisao 30 poena ali je bio usamljen, u gostujućoj ekipi istakao se Ćurčić S. koji je upisao 21 poen.
Mile Medaković, Četitam ekipi Mladost Veternik Ns Basket 07 i stručnom štabu na odličnoj utakmici i borbrnosti i zasluženoj pobedi.Moji momci nisu odgovorili na postavljene zadatke što je uticalo na poraz.
Vuk Kovijanić, Igrali smo dobru timsku košarku u prvom poluvremenu, ali smo u četvrtoj četvrtini imali pad u igri. Ipak uspeli smo da sačuvamo prednost i popedimo. Čestitam protivničkoj ekipi na odličnoj igri.
Branko Knežević, Zahvaljujem se domaćinu na gostoprimstvu i fer igri. Takođe im čestitam na zasuženoj pobedi. Bili su mnogo bolja ekipa tri četvrtine. Mi smo poslednju četvrtinu odigrali mnogo bolje i uspeli da dođemo u situaciju da se borimo za pobedu.
Čedomir Matić, Čestitam domaćinu na zasluženoj pobedi. Mi se okrećemo narednim utakmicama. Trudićemo se da na tim utkmicama ponovimo igru iz poslednje četvrtine.

More in Aktuelno