Aktuelno

TRIGLAV KLS, Star – Konstantin, 75:63

TRIGLAV KLS, Star – Konstantin, 75:63

Ekipa Stara bolje otvara utakmicu i poenima iz reketa stiče prednost od 11 poena razlike na kraju prve četvrtine. U nastavku igre gosti staju u zonsku odbranu kojom preokreću rezultat u svoju korist.U drugom delu treće četvrtine ekipa Stara nalazi rešenje za zonsku odbranu i vraća svoju prednost sa kraja prvog kvartala.U četvrtoj četvrtini domaćini domaća ekipa je održavala razliku i rutinski privela meč kraju rezultatom 75:63.Kod domaćina najbolji je bio Uroš Višnjić sa 19 poena,takođe zapažen učinak je imao i Nikola Ristić sa 9 poena i 9 skokova.U ekipi Konstantina najviše se istakao Aleksa Marković koji je upisao 21 poen.
Nikola Dulejan, Čestitam ekipi Konstantina na fer i korektnoj borbi. Veoma teška i bitna za utakmicu za nas, čestitam mojim momcima na karakteru i pobedi. Mi se okrećemo sledećim protivniku,želim ekipi Konstantina svu sreću u nastavku takmičenja.
Uroš Višnjić, Čestitam mojoj ekipi na pobedi, bolje smo otvorili utakmicu od protivnika, dobro smo trčali i postizali lake poene, na poluvremenu smo se opustili i ušli slabije ali uspeli smo da se vratimo pogođenim šutevima i priveli utakmicu kraju, čestitam ekipi Konstantina na fer i korektnoj igri.
Milan Tubić, Čestitam ekipi Stara na zasluženoj pobedi.Mi smo došli u Novi Sad sa idejom da dobijemo utakmicu, otvorili smo je loše ali uspeli smo da se vratimo zonskom odbranom, zatim se desilo ono što se često dešava u ovoj uzrastnoj kategoriji, a to su loše odluke kako u napadu tako i u odbrani.Okrećemo se narednoj utakmici i nadamo se boljem ishodu.
Aleksa Marković, Čestitao bih ekipi Stara na pobedi.Utakmica je bila puna preokreta od minus petnaest razlike smo uspeli da se vratimo i povedemo ali u drugom poluvremenu nismo imali koncentracije što je Star iskoristio i zasluženo pobedio.

More in Aktuelno