Aktuelno

TRIGLAV KLS, Star – Dynamic Vip Pay, 43:88

TRIGLAV KLS, Star – Dynamic Vip Pay, 43:88

Ekipa Dinamika mnogo bolje ulazi u meč od ekipe Stara i dobija prvu četvrtinu 15/28, ekipa Stara ni u drugoj četvrtini ne nalazi način da jačom odbranom spreči lake poene ekipe Dinamika koja i ovu četvrtinu dobija ubedljivo 12/23. I nakon puluvremena nastavlja se dominacija Dinamika koji u potpunosti kontroliše utakmicu kako u odbrani tako i u napadu i dobija utakmicu ubedljivo. Domaćin ekipa Stara nije uspela da nađe rešenje da zaustavi odličnog Stefana Dabovića koji je bio najkorisniji igrač utakmice koji je ubacio 34 poena, imao 21 skok i ukupno 50 indeksnih poena, odličnu partiju je pružio i igrač Dinamika Bogdan Zimonjić 22 poena, dok u domaćoj ekipi najbolji je bio Dušan Čičić 10 poena.
Mile Medaković, Apsolutno zaslužena pobeda ekipe Dinamika. Mi smo jako loše ušli uutakmicu, napravili dosta grešaka i promašili čiste zicere što se odrazilo dalje i na dodatni pad igre. Ekipa Dinamika nas je nadigrala u svim segmentima igre. Još jednom čestitke ekipi Dinamika i stručnom štabu na pobedi.
Dušan Čičić, Ekipa Dinamika je mnogo bolje igrala u napadu od nas a takođe i u odbrani, nas nije išao šut u napadu a u odbrani nismo ispunili zadatke i to je razlog ubedljivog poraza. Sve čestitke ekipi Dinamika na zasluženoj pobedi i želim im sreću u nastavku takmičenja.
Saša Nikitović, Pre svega da se zahvalim ekipi Stara što su nam izašli u susret i odigrali utakmicu u drugom terminu. Odigrali smo utakmicu maksimalno i odgovorno jer posle dva vezana poraza morali smo da se vratimo ritmu.
Stefan Dabović, Prekinuli smo niz od dva vezana poraza, igrali smo sa energijom i zasluženo pobedili.

More in Aktuelno