Aktuelno

TRIGLAV KLS, Star – Dynamic VIP PAY, 101:85

TRIGLAV KLS, Star – Dynamic VIP PAY, 101:85

Ekipa Stara dobija prvu četvrtinu rezultatom 31:25, domaća ekipa Stara nastavlja i u drugoj četvrtini da povećava prednost pre svega dobrom odbranom i kontra napadima i lakim poenima, rezultat ove četvrtine 30:15 . U trećoj četvrtini ekipa Dinamika boljim skokom u napadu dobija ovu četvrtinu rezultatom 21:23, takođe gostujuća ekipa uspeva da dobije i četvrtu četvrtinu rezultatom 19/22 ali ne dovoljno da preokrenu utakmicu u svoju korist. U ekipi Stara najbolji su bili Dušan Čičić 30 poena i Vuk Kovijanić 31 poen a u ekipi Dinamika najbolji su bili Aleksa Milošević 26 poena i Filip Malešević 21 poen i 17 skokova.
Nikola Dulejan, Čestitam ekipi Dinimika na fer i korektnoj igri, takođe čestitam mojim momcima na odličnoj igri i pobedi.
Dušan Čičić, Čestitam mojim saigračima na pobedi, i ekipi Dinamika na fer i korektnoj igri, ispoštovali smo sve zadatke to nam je dalo rezultat.
Dušan Petrović, Čestitke domaćinu na pobedi i na fer i korektnoj igri, danas nismo bili u punom sastavu što nije bilo dovoljno da se dobije odlična ekipa Stara.
Aleksa Milošević, Čestitam ekipi Stara na fer i korektnoj igri i pobedi, nismo bili u punom sastavu danas što je dovelo do poraza.

More in Aktuelno