Aktuelno

TRIGLAV KLS, Star – Crvena zvezda mts, 55:89

TRIGLAV KLS, Star – Crvena zvezda mts, 55:89

Ekipa CRVENE ZVEZDE MTS mnogo bolje ulazi u meč i dobija prvu četvrtinu 10:25 , Ekipa STAR-a ne uspeva da odgovori na agresivnu igru CRVENE ZVEZDE MTS ni u drugoj četvrtini koju gostujuća ekipa dobija rezultatom 15:20. Rezultat na poluvremenu iznosio je 25:45 za CRVENU ZVEZDU MTS. Mnogo bolja igra gostujuće ekipe nastavlja se i tokom treće četvrtine u kojoj takođe dobrim presingom po celom terenu otvaraju ekipa CRVENE ZVEZDE MTS postiže lake poene. Ekipa STAR-a tek u poslednjoj četvrtini uspeva da odgovori na agresivnost gostiju i dobija četvrtu četvrtinu rezultatom 20:16. Od igrača iz ekipa STAR-a jedini raspoložen je bio Mateja Mulabdić koji je upisao 20 poena i imao 10 skokova dok kod ekipe CRVENE ZVEZDE MTS bili raspoloženi MVP utakmice Branković Filip koji je postigao 20 poena i imao 6 skokva i Vukas Ognjen koji je postigao 16 poena i imao 7 asistencija.
Mile Medaković, Čestitam igračima i stručnom štabu ekipi Crvene Zvezde MTS na odličnoj igri i zasluženoj pobedi. Mi smo pokazali određene slabosti, ovakve utakmice nam znače da vidimo gde smo na kom smo sad nivou da ono što je dobro poboljšamo a ono što je loše ispravimo, radom na treningu. Ne mogu da kažem da se moji momci nisu trudili ali sa ekipom kakva je Crvena Zvezda taj trud mora biti na mnogo višem nivou. Okrećemo se sledećoj utakmici.
Mateja Mulabdić, Ušli smo mlako u utakmicu. U početku protivnik je gubio lopte koje smo mi trebali da iskoristimo. Nismo ispoštovali dogovor iz svlačionice da bi u trećoj četvrtini totalno pali. Čestitam protivničkoj ekipi i treneru.
Miloš Obrenović, Individualni kvalitet mojih igrača je došao do izražaja i na osnovu tog kvaliteta smo došli do pobede, ali nismo bili na timskom nivou iz prethodnih utakmica. Moramo dobro da shvatimo poruke koje nam je poslala ova utakmica.Čestitke mojoj ekipi na pobedi i ekipi STAR-a želim sve najbolje tokom prvenstva i moram da istaknem da igraju iz kola u kolo sve bolje.
Filip Branković, Čestitam ekipi STAR-a na fer i korektnoj igri. Od početka meča smo ušli skoncetrisano i nametnuli svoj ritam, vremenom smo povećavali razliku. Okrećemo se i spremamo za sledeće kolo gde očekujemo ekipu Partizana.

More in Aktuelno