Aktuelno

TRIGLAV KLS, SPD Radnički d.o.o. – Crvena zvezda mts, 88:87

TRIGLAV KLS, SPD Radnički d.o.o. – Crvena zvezda mts, 88:87

Utakmica je protekla u fer i korektnoj igri obe ekipe. Zaslužena pobeda domaće ekipe SPD RADNIČKI D.O.O.
Brajković Darko, Čestitam mojim momcima na pobedi. Izuzetno teška utakmica za nas. Dobro smo se borili celu utakmicu, ali u drugom poluvremenu smo dosta bolju kolektivniju odbranu odigrali, i u napadu dosta smirenije. Spremamo se za dalje izazove i nadamo se dobrom rezultatu.
Nenad Filipovic, Želeo bih da čestitam svojim saigračima na dobroj utakmici. Takođe da se zahvalim igračima gostujuće ekipe na korektnoj utakmici. Idemo dalje po novu pobedu.
Pavlović Ivan, Ovo je bila jedna prava takmičarska utakmica. Mislim da je prvo poluvreme bilo baš za uživanje, u drugom poluvremenu smo napravili pad, što ćemo malo više analizirati. Čestitao bih Radničkom na apsolutno zasluženoj pobedi. Bili su bolji rival, pogotovu u tom drugom poluvremenu gde su napravili razliku i želim im sve najboljeu nastavku prvenstva i mislim da će biti dobar rival ostalim ekipama iz lige koje će morati dobro da se namuče da odnesu bodove iz Kragujevca.
Nikola Topić, Odigrali smo jako prvo pluvreme, kao i ekipa Radničkog i borili se koliko smo mogli, ali smo u drugom poluvremenu smo nastavili borbu, ali nismo uspeli da pobedimo. Čestitam domaćinu na zasluženoj pobedi.

 

More in Aktuelno