Aktuelno

TRIGLAV KLS, Sloga – Vojvodina mts, 63:50

TRIGLAV KLS, Sloga – Vojvodina mts, 63:50

U zaostaloj utakmici 12 kola ekipa Sloge ugostila je ekipu Vojvodina mts.Obe ekipe još uvek su u konkurenciji za plasman na finalni Turnir kadetske lige pa je utakmica bila veoma važna za obe ekipe. U prvom poluvremenu novosađani sustekli minimalno vođstvo(34:31) a obe ekipe su se smenjivale sa minimalnom prednošću.Nastavak susreta Sloga počinje sigurnijom igrom u odbranu uz efikasan napad i ovaj period igre rešava ubedljivo(32:16)Posle ove pobede ekipa Sloge ostaje u konkurenciji za finalni Turnir.U izuzetno fer i korektnoj igri susret su svojom efikasnošću obeležili Mirko Vučković 14 i Vojin Šobotobić 13 poena kod domaćina a Miloš Veković 12 i Ivan Cimbaljević 11 poena u ekipi Vojvodine mts.
Zoran Petrović: Odigrali smo dva različita poluvremena.U prvom delu utakmice ekipe su se smenjivale u vođstvu bez dobre igre u odbrani.U nastavku susreta bili smo znatno bolji uz poboljšanu odbranu i sigurniji napad što je i odlučilo utakmicu.Zabeležili smo veoma važnu pobedu, a u subotu nas već očekuje još jedna važna utakmica za koju se moramo još bolje pripremiti.Zahvalnost ekipi gostiju na odigranoj veoma fer i korektnoj igri tokom celog susreta.
Dušan Zdravković: Sve čestitke ekipi gostiju na fer i korektnoj igri tokom celog susreta.Počeli smo utakmicu uz dosta grešaka u prvom poluvremenu i slabijom igrom u odbrani ali smo u nastavku bili mnogo bolji i efikasniji što je rezultiralo važnom pobedom.Već u subotu je još jedna važna utakmica sa užičkom Slobodom u kojoj moramo biti mnogo sigurniji ,strpljiviji uz nadu za novi uspeh.
Aleksandar Čolić, Ovo je bila bitna utakmica za nas,nažalost odigrali smo je prilično slabo.Danas smo igrali dobro samo u finišu prve četvrtine i u dobrom delu druge.Drugo poluvreme je bilo jako loše naročito u napadu.Nismo imali dobar protok lopte i promašili mnogo zicera i bacanja. Moramo se brzo okrenuti novoj važnoj utakmici koja je već u subotu.Ekipi Sloge čestitam na zasluženoj pobedi i želim im sreće u nastavku sezone.
Miloš Veković, Danas nismo bili agresivni ni u odbrani ni u napadu-Dozvoli smo neke lake koševe protivniku.Nadamo se da ćemo već za vikend pokazati da možemo dosta bolje u oba pravca.Čestitam ekipi Sloge na zasluženoj pobedi i veoma fer i korektnoj igri.

More in Aktuelno