Aktuelno

TRIGLAV KLS, Sloga – Vizura, 74:128

TRIGLAV KLS, Sloga – Vizura, 74:128

Kadeti Sloge bili su suviše inpresionirani ekipom Vizure koja je u utakmici koja se odlikovala visokom efikasnošću bez igre u odbrani visoko porazila domaću ekipu. Tokom celog susreta kadetima Sloge ništa nije polazilo za rukom a nizom grešaka I brzopletim akcijama pokušavali su da poprave rezultat ali nažalost takve greške omogućile su gostima da zabeleže visoku pobedu.
Zoran Milovanović, Čestitke ekipi Vizure na pobedi i moje pohvale za igru i ponašanje ekipe. Mi se još uvek ne snalazimo najbolje na agresivnu igru protivnika i to rezultira velikim brojem izgubljenih lopti i direktno se odražavalo na rezultat normalno uz kvalitet ekipe Vizure.
Sloga: Petar Tomić, Čestitke protivničkoj ekipi na dobroj igri. Dobro smo otvorili utakmicu ali to nije bilo dovoljno protiv kvalitetne ekipe Vizure.
Dušan Petrović, U utakmicu smo ušli veoma sigurno i sa uspešnom pre svega odbranom koristeći efikasan napad tokom cele utakmice uspeli smo da sigurnim vođstvom zabeležimo pobedu. Čestitam svojim igračima na dobroj i efikasnoj igri a ekipi domaćina zahvaljujem na korektnoj i fer igri.
K.K.Vizura: F. Anđušić, Čestitam svojim saigračima na dobroj igri I to prvenstveno u odbrani uz efikasan napad. Ekipi Sloge zahvaljujem na fer I korektnoj igri.

More in Aktuelno