Aktuelno

TRIGLAV KLS, Sloga – Sloboda, 58:85

TRIGLAV KLS, Sloga – Sloboda, 58:85

U susretu dve ekipe koje su do ove utakmice bile bez pobede, ekipa Slobode ostvarila je svoju prvu pobedu sasvim zasluženo sigurnom I borbenom igrom tokom cele utakmice. Ekipa Sloge I dalje igra sasvim bledo bez kolektivne igre oslanjajući se na pojedinačne akcije bez timske igre pa je u takvoj igri poraz bio neminovan.
Zoran Milovanović, Sve čestitke ekipi Slobode na zasluženoj pobedi i korektnom sportskom ponašanju. Moja ekipa i dalje nema svoju igru i sa puno problema se susrećemo tako da nam predstoji da pokušamo da to otklonimo.
Sloga: Petar Tomić, Ekipa Slobode sasvim zasluženo nas je pobedila zahvaljujući strpljivoj i borbenoj igri što nažalost nas nije krasilo pa smo doživeli još jedan zasluženi poraz.
Sloboda:Branko Knežević, Čestitke ekipi Sloge na fer i korektnoj igri i želim im da u narednim utakmicama zabeleže bolje rezultate. Mojim igračima čestitam na želji za pobedom i borbenosti tokom cele utakmice.
Sloboda: Martin Poznanović, Čestitam ekipi Sloge na borbenosti i zahvaljujem na gostoprimstvu. Mislim da smo zasluženo pobedili i očekujem da nastavimo sa dobrim igrama.

More in Aktuelno