Aktuelno

TRIGLAV KLS, Sloga – Radnički 1950, 61:92

TRIGLAV KLS, Sloga – Radnički 1950, 61:92

U petom kolu kadeti Sloge očekivali su da će u komšinskom derbiju zaeležiti prvi uspeh.Počeli su dobro i u prvoj četvrtini zabeležili minimalno voćstvo (24:20) da bi u drugoj deonici ekipa gostiju brzim kontranapadima kažnjavala ishitrene napade Sloge i stvorila prednost koja je u takvoj igri domaće ekipe bila nedostižna. Sve što je uspela ekopa Sloge to je da u trećoj deonici (16:12)smanji razliku da bi u četrtoj deonici na terenu postojala samo gostujuća ekipa koja je tu deonicu dobila sa 24 poena razlike i zabeležila sasvim zasluženu pobedu.Ekipu Radničkog veoma je služio šut a u ekipi Sloge nije bilo kolektivne igre već su individualnim akcijama pokušavali da poprave rezultat što su gosti znalački sprečavali i brzim kontranapadima i efikasnom realizacijim zabeležili visoku pobedu.
Zoran Milovanović, Čestitke ekipi Radničkog na zasluženoj pobedi,fer i sportskom ponašanju.Moja ekipa je odigrala 2 četvrtine na nivou na kome bi mogli da zasnivamo dalji rad.Potrudićemo se da nemamo ovakve oscilacije u igri i da u nastavku prvenstva poboljšamo dosadašnje rezultate.
Petar Tomić, Sve čestitke gostujućoj ekipi na zasluženoj pobedi.U našoj igri bilo je dosta oscilacija od dobre igre u dve četvrtine do veoma neefikasne igre pogotovu u zadnjoj četvrtini.Moramo puno da radimo i promenimo pristup utakmici čime će se i doći do boljih rezultata.
Stevan Arnaut, Čestitam Slogi na odličnoj utakmici.Odigrali smo korektno.Očekivali smo tešku utakmicu što je i bilo u prvoj četvrtini.U nastavku smo stekli prednost koju je Sloga već u trećem nastavku ugrozila ali smo u nastavku zabeležili zasluženu pobedu.
Andrija Bačarević, Sve u svemu veoma dobra utakmica odigrana od strane moje ekipe osim prve četvrtine. U nastavku smo odigrali veoma dobro i efikasno ušli u naš ritam i ostvarili sigurnu pobedu.Ekipi Sloge sve čestitke na fer i korektnoj igri.

More in Aktuelno