Aktuelno

TRIGLAV KLS, Sloga – Mladost, 84:73

TRIGLAV KLS, Sloga – Mladost, 84:73

Utakmice košarkaša Čačka i Kraljeva su već tradicionalno uvek pravi derbi.Bila je to i ova utakmica kadeta Sloge i Mladosti na zadovoljstvo gledalaca koji redovne prate utakmice mlađih selekcija. Gosti iz Čačka u prvom poluvremenu sigunom igrom ostvarili su prednost(36:42)koju su i povećali na kraju treće deonice(55:66).U poslednjoj četvrtini veliki pad u igri gostiju Sloga znalački koristi i borbenošću uz izuzetnu efikasnost (29:7) beleži prvu pobedu.U fer i korektnoj igri susret su obeležili svojim poenima Mirko Vučković(25) i Vukašin Mušikić (26) Sloga,Andrija Šušić (21) i Aleksa Obrenić (19) u ekipi Mladosti.
Saša Đorđević, Veoma dobra utakmica uz dosta zalaganja i truda od strane obe ekipe.Neizvesna sa dosta promena u rezultatu.Posle našeg minimalog vođstva u prvoj četvrtini gosti su sve do kraja treće deonice bili u prednosti zbog naših grešaka.U zadnjoj četvrtini zaigrali smo znatno sigurnije što je dovelo da poboljšane efikasnosti koja je rezultirana pobedom. Sve čestitke igračima obe ekipe na veoma lepoj košarkaškoj utakmici odigranoj u fer i korektnoj utakmici.
Vukašin Mušikić, Veoma važna pobeda za naš tim na početku lige.Dobro smo otvorili utakmicu minimalnom prednošću u ¼.Gosti su u nastavku preuzeli incijativu zbog naših ishitrenih šuteva ali se nisu ubedljivo odvojili rezzultatom.U zadnjoj deonici odigrali smo sigurno i efikasno (29:7) zabeleživši pobedu koja dosta znači za sigurniju igru u nastavku lige.Želim da čestitam ekipi Mladosti na igri i borbi do kraja utakmice.
Mihailo Šušić, Dobra utakmica.Odigrali smo odlične tri četvrtine,a onda u četvrtoj imali potpuni pad u igri.Moramo dobro analizirati poslednju četvrtinu,ali sve u svemu ne smemo biti nezadovoljni. U obe ekipe ima nekoloko zanimljivih igrača.
Andrija Šušić, Nismo najbolje ušli u utakmicu ali već do kraja ¼ smo utakmicu uveli u egal.U 2/4 smo preuzeli vođstvo i kontrolisali utakmicu do kraja ¾.U 4/4 desio se veliki pad u našoj igri kako ofanzivno tako i defanzivno što je protivnik iskoristio i na kraju pobedio.Osetilo se odsustvo 3 brlo bitna igrača u našoj ekipi.Čestitamo ekipo Sloge na pobedi.

More in Aktuelno