Aktuelno

TRIGLAV KLS, Sloga – Konstantin, 55:63

TRIGLAV KLS, Sloga – Konstantin, 55:63

I u 15 kolu Triglav kadetske lige kadeti Sloge nisu uspeli da zabeleže pobedu I pored veoma dobre igre sa puno zalaganja I želje. U prvom poluvremenu ekipa Sloge igrala je veoma organizovano što je I rezultiralo rezultatom prvog poluvremena (26:22) nastavak utakmice pokazao je stalni nedostatak u igri Sloge neorganizovanost, ishitrenost I nedostatak kolektivne igre što su gosti znalački iskoristili I treću deonicu dobili rezultatom 25:12. U nastavku znalački su uspeli da očuvaju rezultat I zabeleže zasluženu pobedu. U ekipi Sloge Martin Maksimović I Aleksa Vilotijević pokazali su najviše zalaganja, dok je u ekipi Konstantina to pokazao Nikola Marković I efikasni strelac Luka Ilić.
Igor Vujović, Teška utakmica što se videlo na samom početku i kraju prvog poluvremena pošto su obe ekipe dale mali broj poena. Drugo poluvreme je proteklo u dominantnoj igri Konstantina. Moja ekipa je promašila dosta zicera što je na kraju dovelo do poraza. Čestitam ekipi Konstantina na korektnoj i fer igri.
Aleksa Vilotijević, Dobro smo počeli utakmicu skoncentrisano i agresivno. Imali smo problema sa skokom tokom cele utakmice. Ekipa Konstantina je to iskoristila i kaznila nas uglavnom šutom za tri poena. Ovo je bila prilika za nas da upišemo prvu pobedu ali nismo je iskoristili. Čestitam ekipi Konstantina na fer i korektnoj igri.
Milan Tubić, Najteža utakmica za nas u ovom delu prvenstva. Znali smo da ubedljiva pobeda u Nišu ne garantuje pobedu bez borbe. Mislim, tj siguran sam da kada neki tim uspe da pobedi u Kraljevu bez obzira na položaj Sloge na tabeli onda ima predispozicije da postane tim. Mi smo bili tim u drugom poluvremenu i čestitam Slogi na dobroj igri.
Nikola Marković, Na početku utakmice ušli smo veoma meko I u igri sa dosta promašaja. U drugom poluvremenu ušli smo jače u meč što je rezultiralo pobedom.

More in Aktuelno