Aktuelno

TRIGLAV KLS, Sloga – Joker, 59:78

TRIGLAV KLS, Sloga – Joker, 59:78

Košarkaši Jokera sasvim zasluženo beleže svoju treću pobedu u prvenstvu sigurnijom igrom tokom celog susreta u Kraljevu. Igra Sloge bila je neproznatljiva nervozna tokom celog susreta koja je donela niz promašaja u otvorenim šutevima i sigurnim zicerima.U prvom poluvremenu gosti su ostvarili prednost od 7 poena (32:25)a i treću deonicu (23:20).U završnici susreta i želji da stignu rezultat košarkaši Sloge nizom brzopletih akcija i slabom igrom u odbrani omogućili su sigurnim gostima da u zadnjoj četvrtini prednost i uvećaju i slave pobedom (78:59).U veoma fer i korektnoj igri u ekipi Sloge Nikola Cvetanovski i Mirko Vučković jedinsi su bili na sbom nivou igre dok je u ekipi Jokera Ognjen Bojboša bio nerešiba enigma za domaći tim sa svojim 25 poena,indeh 40.
Mirko Rakić: Ušli smo jako nervozno u utakmicu sa par promašenih zicera i otvorenih šuteva.Nikako nismo mogli doći do naše prepoznatljive igre koja nas je krasila do utakmice sa Partizanom.Svaka, ničija lopta bila je u korist protivnika,koji je očigledna danas imao i znanja i htenja.Ekipi Jokera čestitam na zasluženoj pobedi. I ovakva utakmica će nam značiti ako uspemo da izvučemo pouke za nastavak prvenstva.
Nikola Cvetanovski: Ekipa gostiju od početka je nametnula svoj ritam igre.Loša utakmica za nas.Nadamo se da ćemo uspeti da podignemo formu u predstojećim utakmicama.Čestitke ekipi Jokera na fer i korektnoj igri.
Miljan Ivanović: Mi smo odigrali najbolju utakmicu u sezoni.Možda nas je ekipa Sloge olako shvatila sobzirom na trenutnu situaciju na tabeli.Dobro smo trenirali i spremali za ovu utakmicu koju je dobila naša čvrsta odbrana.Uspeli smo da neutrališemo najbolje igrače Sloge,da budemo agresivni na piku gde se ekipa Sloge nikako nije snašla.Čestitam Slogi na igri a mislim da smo mi večeras zasluženo bili bolji i pobedili.
Ognjen Bojboša: Čestitam ekipi Sloge na fer i korektnoj igri.Ovo je za nas druga u nizu pobeda, jako bitna da okrenemo sezonu koji nismo najbolje počeli.Okrećemo se narednoj utakmici protiv Partizana, a Slogi želim puno sreće u nastavku takmičenja.

More in Aktuelno