Aktuelno

TRIGLAV KLS, Sloga – Dynamic VIP PAY, 78:66

TRIGLAV KLS, Sloga – Dynamic VIP PAY, 78:66

Susret 21 kola Triglav kadetske lige protekao je u u izjednačenoj i fer igri obe ekipe u prvom poluvremenu (43:41) U trećoj četvrtini Sloga stiče ubedljiviju prednost a 36 sekundi pred kraj treće četvrtine došlo je do veoma teške povrede Mateje Vujovića igrača Sloge.Kratkotrajni prekid i dolazak Hitne pomoći ostavili su dosta zabrinutosti u obe ekipe koje su jedva igrali zadnju četvrtinu. I pored pobede domaća ekipa kao gosti sa zabrinutošću sa izašli sa terene sa željom za brzi oporavak Mateje Vujovića. Ističemo gest Komesara lige g-dina Bojana Popovića koji se odmah po završetku utakmice javio Klubu informišući se o stanju povređenog igrača. Zahvalan Klub na pažnji pravog sportiste.
Zoran Petrović, Mislim da smo zasluženo pobedili,mada je rezultat ostao u senci strašne povrede našeg igrača Mateje Vujovića kome želim brz oporavak.Želim da pohvalim igrače i stručni štab gostiju koji su zajedno sa nama izrazili veliku brigu za povredom igrača i izrazili želje za brzi oporavak.
Filip Vučković, Veoma sam potresen kao i svi moji saigrači tako i gostujuća ekipa teškom povredom Mateje Vujovića našeg igrača.Prosto neznam kako smo odigrali zadnju četvrtinu mi a naravno i gosti a pobedu posvećujemo našem povređenom igraču uz želje za brz oporavak. Zahvaljujem gostujućoj ekipi koja je zajedno sa nam sve vreme delila zabrinutost zbog teške povrede našeg igrača.
Božidar Babović, Pre svega Matiji Vujoviću da poželim brz oporavak.Čestitam ekipi Sloge na apsolutno zasluženoj pobedi.Mi smo bili jako loši i imamo još mesec dana da se dovedemo u red pred finalni Turnir. Slogi želim sve najbolje u nastavku sezone.
Marko Varda, Sve čestitke ekipi Sloge na zasluženoj pobedi.Mi smo odigrali veoma lošu utakmicu koju moramo što pre zaboraviti i pripremati se za Finalni turnir.Povređenom Mateji igraču Sloge želim brz oporavak u ime mojih saigrača.

More in Aktuelno