Aktuelno

TRIGLAV KLS, Radnički 1950 – Zemun Fitofarmacija, 72:69

TRIGLAV KLS, Radnički 1950 – Zemun Fitofarmacija, 72:69

Utakmica je protekla u fer i korektnoj igri obe ekipe. Zasluzena pobeda domaće ekipe.
Stefan Arnaut, Cestitke gostima na fer i korektnoj igri. Moji momci su počeli dobro utakmicu. Kako je vreme odmicalo broj osvojenih lopti nismo adekvatno materijalizovali. Kasnije je i ekipa Zemuna dolazi do lakih poena i uvodi utakmicu u egal završnicu.Loše smo šutirali za tri poena. Uspeli smo da odbranom dobijemo neizvesnu utakmicu. Okrećemo se već sledećem protivniku ekipi Partizana.
Bogdan Čarović, Čestitke protivniku na fer i korektnoj igri. Dobro smo odigrali presing, i pokazali dobru timsku igru. Odbranom smo uspeli da slomimo goste i zasluženo dobijemo utakmicu.
Darko Peruničić, Bila je ovo utakmica na jednu loptu. Loše smo poceli gde smo domaćina razigrali našom lošom igrom da bi kasnije uhvatili priključak i u zadnjih 5 min ušli u egal utakmicu. Protivnik se bolje snašao u tome. Čestitke domaćinu, ovo je vrlo teško gostovanje i ja sam zadovoljan i pored poraza.
Aleksa Obradović, Loše smo otvorili utakmicu, da bi kasnije popravili našu igru. Težak poraz za nas. Čestitke ekipi domaćina na pobedi. Očekujemo da se plasiramo na završni turnir.

More in Aktuelno