Aktuelno

TRIGLAV KLS, Radnički 1950 – Dynamic Vip Pay, 68:84

TRIGLAV KLS, Radnički 1950 – Dynamic Vip Pay, 68:84

Utakmica je protekla u fer i korektnoj igri obe ekipe. Zasluzena pobeda gostujuće ekipe KK Dinamic VIP Pay.
Bojan Erić, Čestitam igračima Dinamika na zasluženom trijumfu. Borili smo se koliko smo mogli, s obzirom da nismo kompletni i da smo igrali bez lidera ekipe. Prvu četvrtinu smo uspeli da dobijemo, ali je kasnije veći deo ekipe zakazao i posle druge četvrtine nismo uspeli da preokrenemo rezultat, iako smo bili nadomak toga u više navrata. Nastavljamo dalje da treniramo i da se spremimo za sledeće kolo.
Marko Vasiljević, Želeo bih pre svega da čestitam momcima iz ekipe Dinamika koji su pružili odličnu partiju i uspeli da nas nadigraju. Trudili smo se i uspevali da odgovorimo na njihove serije veći deo utakmice, ali nas je ta slabija odbrana u drugoj četvrtini koštala utakmice i neizvesnije završnice.
Nikitović Saša, Sve čestitke domaćinu na odličnoj i vemoa jakoj utakmici sa dosta napetosti i rezultatske neizvesnosti. Pohvalio bih moje momke za odlično donošenje odluka u bitnim napadima. Zadovoljan sam odbranom i pristupu utakmici koja uopste nije bila laka. Mnogo će protivnika da se namuči protiv ekipe iz Kragujevca i teško će odnositi bodove sa ovog gostovanja.
Ilija Milijašević, Hteo bih da čestitam svojim saigračima na odlčnoj utakmici. Mislim das mo slabije ušli u utakmicu ali u drugoj četvrtini smo pogodili neke bitne šuteve i odigrali dobru odbranu u par situacija koje su dovele do lakih poena u kontri i to je napravilo prednost koju smo održavali do kraja utakmice. Čestitke igračima Radničkog na odličnoj borbi.

More in Aktuelno