Aktuelno

TRIGLAV KLS, Partizan NIS – Zemun Fitofarmacija, 97:80

TRIGLAV KLS, Partizan NIS – Zemun Fitofarmacija, 97:80

Od prvog trenutka Partizan je krenuo silovito, što je donekle prikazao i u drugoj četvrtini. Uspavani igrači Zemuna probudili su se u trećoj četvrtini i dodali gas do daske što je rezultatski dovelo utakmicu do neizvesnosti. Na radost ekipe Partizana nadmoćnost Zemuna trajala je samo tu četvrtinu i Partizan je zadnjoj četvrtini vratio igru i rezultat, tako da je na kraju i ubedljivo pobedio.
Vedran Popović, Utakmica sa puno oscilacijau obe faze, pobeda je mogla verovatno i ubedljivijeda smo držali koncentraciju i ritam. Zemun je tokom sezone mnogo napredovao i igra sve bolje a danas su ubacili neke neverovatne šuteve spolja. Čestitam im na fer borbi i želim sve najbolje u nastavku sezone.
Luka Tarlać, MVP igrač utakmice, Bila mnogo fizički jaka utakmica danas. Borili smo se od početka utakmice, bilo je mnogo padova ali uvek smo uspevali da se vratimo u utakmicu i naš ritami i zadovoljni smo našom pobedom. Čestitke ekipi Zemuna na jakoj i kvalitetnoj igri.
Darko Peruničić, Nismo dobro otvorili utakmicu što je Partizan iskoristio i materijalizovao. Teško je igrati utakmicu sa početnim bremenom ali i pored toga vratili smo se u meč i došli do igre, ali iskusnom i kvalitetnom igrom u zadnjoj četvrtini sva naša nadanja Partizan je srušio i ubedljivo pobedio. Tu početnu prednost iz prvog poluvremena nismo uspeli da anuliramo i tu leži srž našeg poraza. Čestitke ekipi Partizana na pobedi.
Aleksa Obradović, MVP ekipe gostiju, Borili smo se ali smo tek u drugom poluvremenu takvu i kvalitetniju igru materijalizovali, ali to nije bilo dovoljno protiv raspoloženog Partizana. Čestitke za obe ekipe.

More in Aktuelno